Vastuullisuus vilja-alalla-webinaarisarja: Kestävä viljelyohjelma
Vastuullisuusasiat puhuttavat paljon myös elintarviketuotannon alalla. Tule kuulemaan, kuinka vastuullisuus koetaan ja miten sitä toteutetaan vilja-alalla Suomessa. Paikka: Teams Aika: keskiviikot 9–10 OHJELMA 12.1.2022 Kuluttajan […]
Hanselin webinaarit: Portaat luomuun ja joutsenmerkki
Järjestämme tammikuussa 2022 kaksi Teams-webinaaria, joissa käsitellään erityisesti ravintolapalveluiden sekä elintarvikkeiden ja non-food-tuotteiden parissa työskenteleviä asiakkaitamme kiinnostavia aiheita. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Elintarvikkeiden jäljitettävyys […]
Miksi? – Oivalluksia palvelumuotoiluun -webinaari, Varsinais-Suomi
Työpajassa saat ideoita oman yritystarinasi luomiseen sekä virikkeitä, miten eri tavalla voit tuotepakkauksessa tuoda yrityksesi tarinaa esille. Tarinan merkitys ostopäätöstä ohjaavana tekijänä korostuu nimenomaan lähiruokaa […]
Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot
Kuukausittain järjestetään kaikille avoimia infotilaisuuksia, jossa kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Infot pidetään Teamsissa, niitä ei tallenneta ja niihin tulee ilmoittautua ennakkoon. Merja Saarinen Lukesta kertoo eri ruokavalioiden […]
Yhdessä opitaan – kokemuksia yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä, webinaari
Ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyön tuloksia ja saatuja kokemuksia sekä ajatuksia tulevaan yhteistyöhön esitellään webinaarissa torstaina 27.1.2022 klo 13.00 – 14.30. Ilmoittautumalla saat linkin Teamsiin: […]
Talous haltuun ja helpoksi sähköisten tilitoimistopalvelujen avulla, Kaakkois-Suomi
Koetko taloudenhoidon hankalaksi paperinpyörittämiseksi? Onko sinulla riittävän reaaliaikaista käsitystä yrityksesi maksuvalmiudesta? Saatko taloushallinnosta riittävästi ja oikeanlaisia raportteja, joiden avulla sinun on helppo seurata yrityksesi taloudellista […]
Tulevaisuuden kalastus käsissämme – Framtidens fiske i våra händer
Kotimainen kalastus on yhtä kuin kesä, idylli ja terveellinen ruoka. Samalla se on myös arkipäivää ammattikalastajille. Elämä tulevaisuuden kalastuksen kanssa ei ole idyllistä. Päinvastoin. Hylje, […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 31.1.2022 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Ansiokkaat tieteentekijät – ETS:n väitös- ja opinnäytetöiden tuloksia
Elintarviketieteiden Seura myöntää väitöskirjan tekijöille ja opinnäytetöiden tekijöille stipendejä. Vuoden 2021 stipendisaajat esittelevät töitään Ansiokkaat tieteentekijät -webinaarissa tiistaina 1.2.2022. Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille. OHJELMA […]
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten tulevaisuudennäkymät info- ja keskusteluwebinaari
Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa eli TuKeVa -hanke on tehnyt mittavan kartoitustyön varsinaissuomalaisten ruokaketjun yritysten parissa. Vuoden 2021 aikana tehtiin reilu 160 yrityshaastattelua, joiden tavoitteena oli selvittää alueen ruokaketjun […]