Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Susanna Kujala väittelee Vaasan yliopistossa 1.12. klo 12.00 alkaen. Väitöstilaisuutta voi seurata Zoomissa. Lue lisää ja löydä linkki! Ruoan tuotannon, kulutuksen ja koko ruokajärjestelmän kestävyyttä […]
Google Business & LinkedIn matkailu- ja ruokaketjun toimijoiden markkinointi- ja viestintäkanavina, Salo
Google Business on olennainen ja keskeinen työkalu yrityksille digitaalisessa markkinoinnissa, jonka avulla autat asiakkaitasi löytämään tuotteesi ja palvelusi helpommin. Google Busineksen avulla voit myös mm. […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 4
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Pakastekuivaus tuotekokeilussa, Kainuu
Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]
Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, jossa päästään kuuntelemaan ajankohtaista tietoa ruokajärjestelmän päästölaskennasta. Seminaari toimii Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen kick off-seminaarina, jossa tarkoituksena on vahvistaa ja […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 11.12.2023 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit
Yrittäjän elämä on vaiheikasta. Ravintola-alan yrittäjä, Son of a Punchin toimitusjohtaja Sami Benamedin jakaa webinaarissa oman ruokamatkailuyrittäjän tarinansa. Webinaari: Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja […]
Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, JOTPA-koulutusten infotilaisuus
Riverian koulutuspalvelut Oy toteuttaa valtakunnallisesti Jotpa-koulutusta Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla osa-alueeseen. Koulutus on suunnattu: elintarvikealalla työskenteleville henkilöille maatilakytkennäisille elintarvikealan yrittäjille sekä yrityksille […]
Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari
Maaseudun kehittämisessä tietyt teemat nousevat niin tärkeiksi, että niitä on edistetty valtakunnallisesti. Valtakunnallisten hankkeiden tulokset ovat hyödynnettävissä koko maassa, ei ainoastaan paikallisesti. Viime rahoituskauden aikana […]