West Coast Food Export Kick-Start, Teams
Aloitamme länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelman, missä päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, […]
Koulutukset vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista verkossa
Motiva järjestää syksyn aikana kaksi koulutustilaisuutta julkisia elintarvikehankintoja työssään tekeville. Koulutusten tavoitteena on kirkastaa oman kunnan tai hankintayksikön tavoitteita vastuullisille elintarvikehankinnoille sekä tarjota vinkkejä, esimerkkejä […]
Koulutus vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista, osa 1
Motiva järjestää syksyn aikana kaksi koulutustilaisuutta julkisia elintarvikehankintoja työssään tekeville. Koulutusten tavoitteena on kirkastaa oman kunnan tai hankintayksikön tavoitteita vastuullisille elintarvikehankinnoille sekä tarjota vinkkejä, esimerkkejä […]
DigifoodEX: Uudet vientikaupan jakelutiet – kuinka tavoitan ostajan digikanavissa? (sparraustyöpaja), Uusimaa
Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]
Ruokaviraston koulutus sisämarkkinoilta tuotavista eläinperäisistä elintarvikkeista tehtävistä ilmoituksista
Ruokaviraston määräys, koskien sisämarkkinatuonnissa Suomeen tuotuja tiettyjä eläinperäisiä elintarvikkeita, joista maahantuojan tulee tehdä vastaanottoilmoitus, tulee voimaan 1.11.2021. Määräyksestä ja vastaanottoilmoitusten laatimisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin Ruokaviraston internetsivuilla. […]
Turvallisia elintarvikkeita luonnontuotteista – tuotantoa ja luontoruokailuja -webinaari
Tässä webinaarissa syvennytään luonnontuotteiden turvalliseen käyttöön ja tuotantoon elintarviketoiminnassa sekä tuotteiden prosessointiin vaikuttavaan lainsäädäntöön. Webinaarissa tarkastellaan myös villiruokaan ja maastoruokailuun liittyviä riskejä ja säädöksiä. Tilaisuus […]
Arctic Food Lab – ruokaverkoston kick off!, Pohjois-Pohjanmaa
Tule verkostoitumaan ja rakentamaan yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ruokaverkostoa! Oulussa järjestettävä tilaisuus on suunnattu elintarvikealan yrityksille ja muille toimijoille. Luvassa on tietoa Oulu2026 kulttuuripääkaupunki -tunnustuksen mahdollisuuksista yritystoimintaan, […]
Tulevaisuuden kuitupohjaisia pakkausratkaisuja, etäyhteyksin
Tervetuloa kuulemaan tuloksia ja yritysten kokemuksia kuitupohjaisten pakkausratkaisujen kehittämistyöstä LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin kanssa! KUPARI-hankkeen aikana on kehitetty Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan pakkaavien yritysten tarpeisiin kuitupohjaisia […]
Lähiruokaa ostoskoriin – innovaatiotyöpaja, Häme
Yhteiskehittämisen työpaja lähiruoasta kiinnostuneille kuluttajille. Ostatko paikallisten tuottajien tuottamia elintarvikkeita? Oletko kohdannut haasteita ostaessasi paikallisia ruokatuotteita kaupastasi? Entä tunnetko paikallisia lähiruokatuotteita? Tervetuloa vaikuttamaan ja kehittämään […]
Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma
Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi […]