Elintarvikeviennin ABC, osa 2: Kuluttajatrendit ja tulevaisuuden uutuustuotteet
Elintarvikeviennistä kiinnostunut, osallistu Elintarvikeviennin ABC -webinaariin marraskuun aikana! 6-osaisen webinaarisarjan aikana osallistujat pääsevät tutustumaan elintarvikeviennin perusteisiin ja saavat vinkkejä viennin aloittamiseen. Webinaarien ajankohdat ja aiheet […]
Jalostuksesta ja tuotteistuksesta boostia luomutuotantoon!
Tule kuulolle saamaan oppia ja ideoita luomutuotteiden menekin lisäämiseksi! 9.11.2021 klo 9.30-12.00, ohjelma pdf:nä. Webinaarissa yrittäjät kertovat omakohtaisia kokemuksia yritystoiminnan kehittämisestä: 9.30 Tervetuloa linjoille! / […]
Value-added products from the food industry side streams
You are invited to join the webinar entitled Value-added products from the food industry side streams organized by the University of Turku (Finland) in collaboration […]
Lakeus Kokkaa – HoReCa-alan ammattimessut
Lakeus Kokkaa -messut on hotelli-, ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Suosittu messutapahtuma järjestetään 9. kerran kerran Seinäjoki Areenassa tiistaina 9.11. klo 12.30-17.30. […]
SuperEcosystem week yhdistää alan tekijät marraskuussa
Agri-Food -klusteri on mukana SuperEcosystem Week -tapahtumassa, joka yhdistää tutkimuksen, kehityksen ja yritystoiminnan osana Sawosta Maailmalle -teemakuukautta. Maksuton virtuaalitapahtuma järjestetään Teamsissa ja SpatialChatissa 8. – […]
Elintarvikeviennin ABC, osa 3: Ruokaviennin digitalisaatio – uusimmat vientimyynnin ja -markkinoinnin alustat sekä opastus niiden käyttöön
Elintarvikeviennistä kiinnostunut, osallistu Elintarvikeviennin ABC -webinaariin marraskuun aikana! 6-osaisen webinaarisarjan aikana osallistujat pääsevät tutustumaan elintarvikeviennin perusteisiin ja saavat vinkkejä viennin aloittamiseen. Webinaarien ajankohdat ja aiheet […]
Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa -webinaari
Ruokahävikin vähentämiseen on erilaisia mahdollisuuksia ja varsinaisen ruokahävikin vähentämisen tueksi onkin kehitetty erilaisia seuranta- ja mittauspalveluita. Tästä huolimatta ruokapalveluista syntyy edelleen hävikkiruokaa, jonka hyödyntämiseen on […]
Pakuri ja metsien erikoissienet -loppuseminaari, zoomilla
Loppuseminaari järjestetään virtuaalisesti zoom-yhteydellä keskiviikkona 10.11.2021 klo 12 - 16 ja se on suunnattu agrometsätaloudessa toimiville maa- ja metsäyrityksille sekä luonnontuotteita jatkojalostaville yrityksille, jotka toimivat […]
Verkkokaupan hävikkiratkaisut -työpajat
Tervetuloa mukaan Hävikkifoorumin työpajoihin innovoimaan uusia hävikkiratkaisuja, joilla taklata kotitalouksien ruokahävikki! Työpajat järjestetään kolmessa työpajasarjassa, joissa pohditaan ja ideoidaan hävikkiratkaisuja ruoan verkkokaupan, päivittäistavarakaupan ja kodin […]
Ruokapalvelujen ja oppilaitosten yhteistyö -työpaja Mikkelissä, Etelä-Savo
Tervetuloa verkostoitumaan ja vaikuttamaan ruokapalveluiden ja oppilaitosten väliseen yhteistyöhön! Etelä-Savon resurssiviisaat ruokapalvelut – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen – hanke kartoittaa, millaista osaamista, alan uutta […]