-
Luonnontuotepäivät Lahdessa
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään 4.-5.11.2025 Lahdessa. Ohjelma koostuu avauspäivän seminaarista ja ohjelmallisesta illallisesta sekä opintoretkipäivästä. Seminaariohjelma julkaistaan vasta kesälomien jälkeen, mutta ajankohta kannattaa kuitenkin […]
-
Agri-Food Future, Iisalmi
Jo perinteeksi muodostunut Agri-Food Future järjestetään vuosittain Savonian Iisalmen kampuksella. Seuraava seminaari- ja verkostoitumistapahtuma järjestetään 4.-5.11.2025 teemalla Yhteistyöllä kasvua ja ruokaturvaa. Tapahtuma kokoaa yhteen ruokaketjun toimijoita […]
-
Arabia135 Ruoka & kiertotalous – työpaja ravintoloille ja ruokatoimijoille, Helsinki
Oletko Arabia135 -korttelin ravintoloitsija tai ravintoloiden toimintaa tukeva yritys? Haluaisitko lisätä lähiruokaa ravintoloiden ruokalistoille tilaajana tai tarjoajana? Oletko kiertotaloutta edistävä yritys, jota kiinnostaa yhteistyö Arabia135 […]
-
Kick off – Produktutveckling inom livsmedlesbranschen, Närpes
Välkommen till en inspirerande kväll i smakens och innovationens tecken! Under kvällen får du ta del av konkreta exempel, tips och smakupplevelser som kan hjälpa dig att ta […]
-
Luomupäivät 2025
Luomupäiviä vietetään Lahdessa 5.-6.11.2025. Lisätietoja ja ilmoittautuminen (19.10. mennessä).
-
Alueellinen matkailutilinpito ja Ruokamielikuvatutkimus -webinaari
Työ- ja elinkeinoministeriön Alueellinen matkailutilinpito sekä Visit Finlandin Ruokamaakuvan ja ruokamatkailun tunnettuuden edistäminen -projektin webinaari ruokamielikuvatutkimuksen tuloksista pidetään keskiviikkona 5.11.2025 klo 10:00 – 12:00. Alustava […]
-
Vientiyritysten yhteistapaaminen Seinäjoella
Sanoista teoiksi! Tule mukaan viennin kasvuyritysten 4. yhteistapaamiseen 5.11.2025 Seinäjoelle. Ruoka-ala on käynnistänyt työn Suomen ruokamaakuvan kirkastamiseksi. Tutkimme, millainen Suomen ruokavientibrändin ja -maakuvan tulisi olla, […]
-
Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit: SEAMKin ruokalaboratorion virtuaalikierros
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]
-
Uusimaalaiset innovaatiot mullistavat ruokajärjestelmän – Tervetuloa afterworkeille, Helsinki
Mitä voidaan kutsua ruoka-alan innovaatioksi? Millaisia ruokajärjestelmän innovaatioita ja menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy? Kuinka vauhditamme uusien ruokainnovaatioiden syntyä ja viemme Uudenmaan osaamista maailmalle? Uudenmaan liiton järjestämä […]
-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: nariseva leipäjuusto, Helsinki, Seinäjoki ja Turku
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]
10 tapahtumat found.