-
Ekologista ruoantuotantoa vai viherpesua? Keskustelutilaisuus Tiedekulmassa, Helsinki
Euroopan luomutuotannon päivää vietetään 23.9.2025. Juhlan aattona on ajankohtaista puhua luomutuotannosta ja sen asemasta suomalaisessa ruokajärjestelmässä. Mitä tarkoitetaan agroekologisilla tuotantomenetelmillä ja uudistavalla viljelyllä? Ovatko ne […]
-
EU:n luomupäivä
Euroopan laajuinen juhlapäivä kääntää katseet luomuun. Luomupäivänä EU myös palkitsee Brysselissä parhaat luomun tekijät. Finaalissa on jälleen suomalaisia, sillä Kuorttisen luomukanalan Kaisa Rautakannel on Euroopan […]
-
Ruokahävikki kuriin: tavoitteet, teot ja ratkaisut hävikin vähentämiseksi -webinaari
Webinaari kokoaa yhteen asiantuntijat, viranomaiset, tutkijat, yritykset ja innovaattorit jakamaan tietoa ja käytännön ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseksi. 23.9.2025 klo 9 - 11.15 Webinaarissa: kuulet ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja. […]
-
Varsinais-Suomen ruokaketjuyrittäjien tutustumiskäynnit: Luken FoodPilot-koehalli
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […]
-
Millaiset ovat maatalouden ja elintarviketeollisuuden lähivuosien näkymät?, Kuopio ja etänä
Miltä vaikuttavat Suomen maa- ja elintarviketalouden lähivuosien näkymät – lähteekö ruokavienti vetämään, miten kehittyvät maatalousyrittäjien markkinatuotot, elintarviketeollisuus ja ruuan hinta? Entä miten ennusteen arviot peilautuvat […]
-
Varsinais-Suomen ruokaketjuyrittäjien tutustumiskäynnit: Salon seudun amk:n tuotekehitysmahdollisuudet
Maaseuturahoitteinen Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland -hanke järjestää syksyllä tutustumiskäyntejä ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Benchmarkkaus ja […]
-
Suuri ruokahävikkiseminaari – keinoja mittaamiseen, vähentämiseen ja uudelleenkäyttöön, Helsinki
Suuri ruokahävikkiseminaari kokoaa 26.9. klo 13-16 Hotelli Scandic Hubiin Helsinkiin alan asiantuntijat, innovaattorit ja ruokaketjun toimijat ratkomaan ruokahävikin haasteita – yhdessä, konkreettisesti ja käytännönläheisesti. Tilaisuuden […]
-
Piirin kekri – Etelä-Pohjanmaan sadonkorjuujuhla, Seinäjoki
Tervetuloa Seinäjoen Piirille sydämelliseen Kekrijuhlaan – lähiruokajuhlaan, joka vie sinut ajassa taaksepäin! Lauantaina 27.9.2025 klo 13-19 Kekriperinteen juuret ovat syvällä suomalaisessa kulttuurissa. Kekri tuo yhteen […]
-
Visit Finland -seminaari, Turku
Syksyllä puhaltavat uudet tuulet, jotka toivottavasti antavat vauhtia Suomen talouskasvulle. Matkailualalla on loistavat mahdollisuudet olla yksi tulevaisuuden kasvun ajureista, mutta uudistumista tarvitaan myös tällä alalla. […]
-
FINLABEL Päätöswebinaari
Kiinnostaako sinua, mikä on premium private labelin kilpailutilanne vientimarkkinoilla ja mita uusia kasvumahdollisuuksia private label-valmistus tarjoaa yrityksellenne? Tervetuloa FINLABEL-tiedonvälityshankkeen päätöswebinaariin ja tulosten julkistustilaisuuteen ti 30.9.2025 […]
10 tapahtumat found.