• Yritystoiminnan aloittaminen, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu

    Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]

  • Saksan messumatka: Food&Life, München, ilmoittaudu mukaan 4.10. mennessä

    Matkan ajankohta: 30.11.-4.12.2024 Matkan teema ”Feinkost” – Premium-elintarvikkeet ja nimisuojatuotteet. Tämä markkina keskittyy korkealaatuisten, usein käsityönä valmistettujen elintarvikkeiden, kuten pakastekuivattujen tuotteiden, gourmet-ruokien, luksustuotteiden ja erikoistuotteiden, levittämiseen […]

  • Slow Food Festival Västnyland / Länsi-Uudenmaalla

    Tänä vuonna järjestetään Slow Food -festivaali kolmattatoista kertaa Länsi-Uudellamaalla ja neljättä kertaa Fiskarsin Puimalassa. Tervetuloa nauttimaan syksyn sadosta, paikallisista mauista ja artesaaniruuista koko Uudeltamaalta ja Varsinais-Suomesta. Viikonloppuna […]

  • Luomuelintarvikepäivä

    Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma Luomuelintarvikepäivä järjestetään tiistaina 8.10.2024 K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/

  • Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, Stockholm

    Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut, Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, järjestetään 9.–10.10.2024 Kistamässanissa Tukholmassa. Messut on suunnattu alan ammattilaisille […]