Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahvit

Joulukuussa 4.12. Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahveilla nautitaan kahvin sijaan lähiglögejä. Glögistudiossa glögejä tuoksuttelemassa ja maistamassa ovat makujen ammattilaiset Anu Luukko ravintola Vinolasta, Jani Unkeri Juurella ja Äärellä […]

Ruokamatkailuyrittäjien digivalmiudet Suomessa 2024, webinaari

Miten suomalaiset ruokamatkailutuotteet tai -kohteet näyttäytyvät asiakkaille verkossa vuonna 2024? Löytyykö eroja alueittain? Onko ostaminen verkossa ylipäätään mahdollista? Mitä pitäisi ainakin parantaa? Näihin kysymyksiin vastaa […]

Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä

Miten kansalliset ravitsemussuositukset ovat uudistuneet? Kuka saa suurimmat terveyshyödyt kotimaisesta kalasta? Entä mitä tapahtui turkiseläinten lintuinfluenssaepidemiassa? Tervetuloa Ruokaviraston vuotuiseen tiedepäivään kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin! Tiedepäivänä […]

Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta

Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]

Ruoka-LCA -laskentaohjeistuksen julkaisuseminaari – kohti yhdenmukaisempia ympäristöjalanjälkiä, Helsinki ja etänä

Tervetuloa Ruoka-LCA- laskentaohjeistuksen julkaisuseminaariin 12.12.2024. Luonnonvarakeskuksen LCAFoodPrint-hankkeen seminaarissa esitellään 12.12. julkaistava, kansallinen ohjeistus elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkien laskentaan. Seminaarissa keskustellaan ohjeistuksen vaikutuksista ja merkityksestä elintarvikealalle. Torstai 12.12.2024, […]