Agri-Food Future
Ennakkotietona, tetä Agri-Food Future järjestetään Pohjois-Savossa 27.11.2024 - 28.11.2024.
Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari
Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme. Ohjelma (muutokset mahdollisia) 27.11. […]
Online-työpaja: Luomua lisää tuuppaamalla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Puolukka lievittää ylipainon aiheuttamaa matala-asteista tulehdusta ja aineenvaihdunnan häiriöitä
Joulukuun tutkimustiistaissa 3.12. klo 9-10 kuullaan tuloskooste Riitta Ryytin puolukka-aiheisesta väitöskirjasta: voisiko puolukan lisääminen runsasrasvaiseen ruokavalioon auttaa lihavuuden aiheuttaman matala-asteisen tulehduksen ja haitallisten aineenvaihdunnan muutosten […]
Funding for Food Sector R&D – EU Opportunities 2025
Welcome to the webinar hosted by leading research organizations VTT and LUKE, in collaboration with the Valio Food 2.0 program. This event is designed for […]
Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahvit
Joulukuussa 4.12. Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahveilla nautitaan kahvin sijaan lähiglögejä. Glögistudiossa glögejä tuoksuttelemassa ja maistamassa ovat makujen ammattilaiset Anu Luukko ravintola Vinolasta, Jani Unkeri Juurella ja Äärellä […]
Ruokamatkailuyrittäjien digivalmiudet Suomessa 2024, webinaari
Miten suomalaiset ruokamatkailutuotteet tai -kohteet näyttäytyvät asiakkaille verkossa vuonna 2024? Löytyykö eroja alueittain? Onko ostaminen verkossa ylipäätään mahdollista? Mitä pitäisi ainakin parantaa? Näihin kysymyksiin vastaa […]
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Miten kansalliset ravitsemussuositukset ovat uudistuneet? Kuka saa suurimmat terveyshyödyt kotimaisesta kalasta? Entä mitä tapahtui turkiseläinten lintuinfluenssaepidemiassa? Tervetuloa Ruokaviraston vuotuiseen tiedepäivään kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin! Tiedepäivänä […]