-
Lähikalaa ravintoloihin, Ii ja osin etänä
Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi […]
-
Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 2
Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]
-
Kiinnostaako Japanin markkinat? Työpaja elintarvikeyrityksille, etäyhteys
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset yhdessä EU-Japan Centren ja Business Finland Tokyo:n kanssa järjestävät 27.8.2025 klo 10-12 ”Market Access Workshop – Food Sector, Finland” -työpajan. Työpaja […]
-
Eläinten hyvinvointi -etäkahvit
Eläinten hyvinvointikeskuksen johtava asiantuntija Satu Raussi kertoo eläinten hyvinvoinnin ja eri tuotantotapojen yhteydestä. Etäkahveilla pääset kuulemaan, miten eri tuotantotavat vaikuttavat eläinten elinoloihin ja miksi tämä […]
-
Maaseutututkijatapaaminen teemalla ”Tulevaisuus maaseudulla”, Kuortane
Vuosittainen kehittäjille ja tutkijoille suunnattu Maaseutututkijatapaaminen järjestetään tänä vuonna Kuortaneella 27.-28.8.2025. Yhteisten seminaariosuuksien lisäksi maaseutuun tehdään katsauksia useissa työryhmissä muun muassa ruoantuotannon näkökulmasta. Tutustu ohjelmaan […]
-
Artesaaniruokakilpailun mahdollisuudet -infowebinaari
Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään jo yhdeksättä kertaa, tänä vuonna 9.-11.10. Kemiönsaarella. Yrittäjä, nyt on hieno mahdollisuus saada palautetta omista tuotteista – parhaimmat palkitaan. Mikä artesaaniruoan kilpailu […]
-
Satoa Food Festival, Kuopio
Satoa Kuopio ja Elonkorjuujuhla avaavat porttinsa Kuopion torilla osana Kuopio Grande -tapahtumaviikonloppua pe-la 29.-30.8. Tapahtuma-alue on avoinna pe-la klo 11-20 . Festivaalialue sijaitsee Kuopion Torilla […]
-
Luonnon päivä luomutiloilla 2025
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä eli lauantaina 30.8.2025. Silloin on mahdollista lähteä tutustumaan luomutiloihin ja luomutuotantoon eri puolilla Suomea sekä tekemään herkullisia luomuostoksia. […]
-
Tulevaisuuden kestävä ruokajärjestelmä -seminaari, Helsinki
Tule mukaan innostavaan iltapäivään, jossa pääset kuulemaan Urban & Local -hankkeessa mukana olleiden yritysten ja tehtyjen kokeilujen esittelyjä ja kestävän ruokajärjestelmän visiosta. Tapahtuma on maksuton. […]
-
Aamukahviwebinaari kuntapäättäjille elintarvikehankinnoista
Kotimainen, vastuullisesti tuotettu ruoka vahvistaa huoltovarmuutta, luo työpaikkoja ja hyvinvointia ja hyödyttää oman alueen taloutta. Panostamalla kunnissa elintarvikehankintoihin, rakennetaan turvallista, elinvoimaista ja omavaraisempaa Suomea. 2.9. […]
10 tapahtumat found.