Ihmisen terveys luonnosta: Ruokatuotannon ja ympäristöterveyden yhteys

Miten monimuotoinen luonto edistää terveyttä ruoassa? Tule kuulemaan ja keskustelemaan uusimmista tiedoista ja tutkimusoletuksista. Miten tuottaa ruoka siten, että se säilyttää kaiken terveellisyytensä? Voiko terveysvaikutuksia jopa lisätä kasvinjalostuksella tai tuotantotapoja kehittämällä? Uusi tieto ja uusimmat hypoteesit liittyvät yhteisen terveyden (One Health) käsitteeseen, lääketieteellisen ekologian biodiversiteettihypoteesiin sekä uusimpaan tietoon nanokokoisten solunulkoisten vesikkeleiden roolista luontoyhteydessä.​ ​Tapahtuman aika ja paikka: 25.9.2024 klo 13–15, Tiedekulma, Helsinki​ […]

Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet, Helsinki

Tämä koulutus ei vain syvennä osaamistasi, vaan myös varustaa sinut ja tiimisi työkaluilla, jotka ovat elintärkeitä ravintolasi menestyksen kannalta. Tämä koulutus on suunnattu lounasravintolan keittiöhenkilökunnalle […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

Luomuelintarvikepäivä

Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma Luomuelintarvikepäivä järjestetään tiistaina 8.10.2024 K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/

Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, Stockholm

Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut, Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, järjestetään 9.–10.10.2024 Kistamässanissa Tukholmassa. Messut on suunnattu alan ammattilaisille […]

Elinvoimaa lähiruokahankinnoilla, webinaari

Luvassa tietoa lähiruoan elinvoimavaikutuksista ja siitä, miten lähiruoan määrää julkisissa ruokapalveluissa voidaan lisätä dynaamisella hankintajärjestelmällä. Tilaisuudessa keskustellaan myös julkiselle sektorille tarjoamisen hyödyistä pientuottajien näkökulmasta. 10.10. […]