• Pesän tuotteet kosmeettisten valmisteiden raaka-aineina

    More than honey -hanke järjestää koulutuksia vuonna 2020 seuraavasti: Lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Paikkakunta avoin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.mehilaishoitajat.fi/more-than-honey-hanke/hankkeen-koulutukset/

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 5.10. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • Boosting Export with Packaging – Webinar 5: Agile online testing

    Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]

  • Ilmastotyö kotimaisen ruokajärjestelmän menestystekijänä -webinaari

    Ruokaketjun toimijoiden ilmasto- ja vähähiilitiekartat ovat valmistuneet. Tiekarttojen lisäksi hallitusohjelman mukaisesti valmistellaan ilmastoruokaohjelmaa ja maankäyttösektorin ilmastotoimenpidekokonaisuutta. Nämä yhdessä luovat reilua polkua kestävään ruokajärjestelmään. Tule mukaan […]

  • ECOWASTE 4 FOOD Final Conference, online

    Ecowaste4Food -hanke on pyrkinyt kolmen vuoden aikana etsimää keinoja pienentää ruokahävikkiä partnerialueillaan Ranskassa, Puolassa, Espanjassa, Kreikassa, Italiassa - ja Etelä-Pohjanmaalla. Resurssit työhön on tarjonnut Interreg […]

  • Roskasta Gourmeeksi, nettiseminaari

    Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista? Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä […]