Satakunta lautasella -lähiruokapäivä
Perinteisesti Otson päivänä juhlistetaan ruokapalveluissa lähiruokaa otsikolla "Satakunta lautasella" 11.10.2024. Lisätietoja tulossa https://siksesparasta.fi/
Suomen maapaviljonki SIAL 2024 -messuilla Pariisissa, Ranska
SIAL -messuille toteutetaan Suomen maapaviljonki 19. – 23.10.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: viestintäosaaminen
Moduuli 10 aiheena lokakuussa on viestintäosaaminen. - myynti- ja markkinointiviestintä 22.10. klo 12.00 - 15.30 - digitaalinen markkinointi, mallit ja työkalut 24.10. klo 11.30 - […]
Lähituotteilla makua lautaselle -tilaisuus, Kuopio
Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tilaisuuteen 23.10.2024. Tilaisuus on avoin kaikille ruoka-alan toimijoille; alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät. Tilaisuudessa […]
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]
Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
Suomen ruokalahjakilpailu 2024 -tulosten julkistus
Syksyllä 2024 on haussa Suomen paras ruokalahja! Suomen ruokalahjakilpailussa palkitaan ruokamatkamuistoiksi ja liikelahjoiksi soveltuvia kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka-, design- ja käsityötuotteita, jotka kertovat tarinan ja tuovat esiin […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: kemiallisen kasvinsuojelun vähentäminen suomalaisessa maataloudessa
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]