• Vastuullisuuden etäaamukahvit: case Porokylän leipomo

    Tammikuun aamukahveilla perehdymme käytännön vastuullisuustyöhön elintarvikeyrityksessä, kun Porokylän leipomo tulee esittelemään omaa vastuullisuuttaan. Lisäksi ajankohtaista asiaa yritysten energiakatselmuksista. Vuodesta 2026 alkaen katselmus muuttuu pakolliseksi osalle […]

  • Fast food & Café & Restaurant, Helsingin Messukeskus

    FFCR on vakiinnuttanut asemansa ravintola-alan ehdottomana ykköstapahtumana vuosien varrella. Tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja  inspiroitumaan Helsingin Messukeskukseen 21.-22. tammikuuta 2026. Tapahtuma […]

  • Suomalaisen ruoan tulevaisuusvisiointi, Hämeenlinna

    Tule kuulemaan, mitä on globaali ja kestävä ruokaturva ja kuinka suomalaisen ruokajärjestelmän tulevaisuus kenties muuttaa sitä mitä syömme ja mitä pelloilla ja pihatoissa kasvaa. Miten […]

  • Luomutuotteet liikkeelle ammattikeittiöihin -webinaari

    Uutta virtaa Järvi-Suomen luomuun ja LuMoTu – Luonnon monimuotoisuustuuppaukset ruokaketjuun Järvi-Suomessa - hankkeiden yhteisesti järjestämässä aamupäivästä saat ideoita siihen  mitä tuotteita ja millä tavoin niitä kannattaa […]

  • Scale up together! Innocamp in Åland

    Scale up together! project arrange Innocamp for SME's in Åland on January 27th to 29th. More information is coming... https://centralbaltic.eu/project/scale-up-together/  

  • Vientivuosi vauhtiin 2026, Helsinki

    Maa- ja metsätalousministeriö järjestää Vientivuosi vauhtiin 2026 -tilaisuuden Säätytalolla 27.1.2026 klo 13-16. Lisätietoja tulossa myöhemmin!

  • Vientiyritysten yhteistapaaminen Helsingissä

    Elintarvikeyrityksille, viennin sidosryhmille ja medialle suunnatussa VIENTIVUOSI VAUHTIIN -tapahtumassa ti 27.1.2026 Helsingissä kuulet ruoka-alan kasvuohjelmasta ja vienninedistämisen kansainvälisistä tapahtumista vuonna 2026. Illalla järjestetään Yrityslähtöisen viennin […]