Koulutus toimijoille eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuonnista, etäyhteydellä
Ruokavirasto järjestää eläinperäisiä elintarvikkeita EU:n sisämarkkinoilta Suomeen tuoville toimijoille koulutuksen 17.11.2020. Koulutus pidetään klo 10-12 verkkokoulutuksena Teams-yhteydellä. Koulutuksen aiheena on mm. ajankohtaiset asiat sisämarkkinatuonnin valvonnassa, uusi […]
Kotimaiselle valkuaistuotannolle vauhtia! -webinaari
Webinaari käsittelee palkokasvien tuottamisen eri osa-alueilta: Tilaisuudessa kuullaan palkokasvituottajien viljelykokemuksista niin tavanomaisessa tuotannossa kuin luomussakin. Lisäksi kuullaan palkokasvien kaksivaiheisesta sadonkorjuusta sekä luodaan katsaus markkinamahdollisuuksiin ja […]
Luonnontuotepäivät etäyhteydellä
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja […]
CAP-valmistelun ajankohtaiswebinaari
EU:n yhteisen maatalouspolitiikan eli CAP-uudistuksen valmistelu on parhaillaan käynnissä. Nyt on hyvä hetki pysähtyä tarkastelemaan valmistelutilannetta webinaarissa 18. marraskuuta. Aamupäivän aikana kuulemme ajankohtaisia kuulumisia EU-tason […]
Tietoprovinssissa Kestäviä ruokaratkaisuja, verkkolähetys
Vuoden 2020 Tietoprovinssi järjestetään virtuaalisesti. Suorat lähetykset ovat tarjolla neljänä marraskuun keskiviikkona. Ruokaan liittyvää asiaa 18.11. klo 9.30 - 11.30 otsikolla Kestäviä ruokaratkaisuja Etelä-Pohjanmaalla. Aamupäivä […]
Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu -työpaja, Pohjois-Savo
InsectSavo-hanke järjestää etäyhteydellä työpajan 18.11.2020 klo 13-16. Ohjelma: 13.00 – 13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/UEF 13.05 – 13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi/Ruokavirasto 13.45 – […]
Yrittäjän työhyvinvointi ja jaksaminen -työpaja, Lappi
Mukavaa marraskuulle -hyvinvointityöpajan teemana on Yrittäjän kehityskeskustelu. Yrittäjällä ei ole esimiestä, jonka kanssa kävisi säännöllisesti keskustelua omasta hyvinvoinnista ja työn sujumisesta. Marraskuun hämärässä pysähdytään siis […]
Pakastekuivaus elintarvike- ja luonnontuotetuotannossa -webinaari
Pakastekuivausteknologian kiinnostavuutta ja investointihalukkuutta selvitettiin Itä-Suomessa kesällä 2020. Selvityksestä saatujen rohkaisevien tulosten pohjalta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin webinaari, jossa perehdytään pakastekuivausmenetelmään ja kuullaan mitä […]
Whole Grain: Building Healthy, Sustainable and Resilient Food Systems -webinaari
Webinaarin järjestää International Whole Grain Initiative (WGI), joka kokoaa yhteen keskeisiä sidosryhmiä eri puolilla maailmaa, mukaan lukien monia kansalaisjärjestöjä, yrityksiä, tutkijoita ja yhdistyksiä, jotka ovat […]
Lapsen oikeus ruokakasvatukseen – työkaluja kestävämpään tulevaisuuteen, etäyhteys
Tervetuloa verkossa toteutettavaan Lapsen oikeuksien päivän ruokakasvatustapahtumaan! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lasten ja nuorten ruokakasvatuksesta kiinnostuneet. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruokakasvatuksesta Suomessa ja naapurimaissa, […]