Proteomiikka tutuksi -webinaari
Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä […]
Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen -webinaari, Lappi
Tämä webinaari on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. ke […]
Mitä meillä syödään tänään? – lasten ja nuorten ruokailusuositukset tutuksi, etäyhteys
Maukas, värikäs, terveyttä edistävä ja monipuolinen ruoka oikea-aikaisesti tarjottuna tuottaa lapselle ruokailoa ja terveyttä. Ravitsemussuositusten mukaisesti koottu ruokavalio tulee lapsen ja nuoren kehitystä ja hyvinvointia. […]
LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen -webinaari
Hämäläisen luomun tiekartta on suunnitelma luomun kehittämiseksi Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Suunnitelma rakennettiin vuosien 2019 ja 2020 aikana. LuomuHäme 2030 tiekartan julkistaminen ke 11.11.2020 klo 10–12.15; […]
Luomubuumi-hankkeen webinaari: Luomutuotteita ideasta kaupan hyllylle
Tervetuloa kuulemaan Luomubuumi-hankkeen esityksiä webinaarissa! Hankkeessa on kartoitettu luomuelintarvikkeiden nykytarjontaa, potentiaalisia markkina-aukkoja sekä haettu ideoita työpajoista ja kansainvälisiltä messuilta. Tältä pohjalta on ideoitu tuotekonsepteja, joita […]
Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen -työpaja, Lappi
Tämä työpaja on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. to […]
Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen
Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen […]
Uuden ajan maaseutuyrittäjyys 2.0 -webinaari: Muotoile maatilasi – trendit ja palvelumuotoilu
Päivän tärkein tavoite on laajentaa näkökulmaa siihen, millaista maaseudun yrittäjyys on tulevaisuudessa, antaa työkaluja yritystoiminnan kehittämiseen ja kannustaa maatalousyrittäjiä monipuolistamaan toimintaansa. Aika: tiistai 17.11.2020 klo […]
Koulutus toimijoille eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuonnista, etäyhteydellä
Ruokavirasto järjestää eläinperäisiä elintarvikkeita EU:n sisämarkkinoilta Suomeen tuoville toimijoille koulutuksen 17.11.2020. Koulutus pidetään klo 10-12 verkkokoulutuksena Teams-yhteydellä. Koulutuksen aiheena on mm. ajankohtaiset asiat sisämarkkinatuonnin valvonnassa, uusi […]
Kotimaiselle valkuaistuotannolle vauhtia! -webinaari
Webinaari käsittelee palkokasvien tuottamisen eri osa-alueilta: Tilaisuudessa kuullaan palkokasvituottajien viljelykokemuksista niin tavanomaisessa tuotannossa kuin luomussakin. Lisäksi kuullaan palkokasvien kaksivaiheisesta sadonkorjuusta sekä luodaan katsaus markkinamahdollisuuksiin ja […]