Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja
Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […]
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamista Hämeessä, etäyhteydellä
Yhdessä tekoja! Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, […]
Myynnin ja markkinoinnin ABC – luo toimillesi vahva perusta! -työpaja, Lappi
Tämä työpaja liittyy laajempaan myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaan, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. pe 6.11. […]
OECD-FAO-KANTAR TIETOISKU sianlihasektorin maailmanmarkkinatilanteesta -virtuaalitietoisku
Maa- ja metsätalousministeriö järjestää yhteistyössä OECD:n ja FAO:n kanssa virtuaalitietoiskun koskien sianlihasektorin maailmanmarkkinatilannetta, ottaen huomioon erityisesti afrikkalaisen sikaruton mm. Kiinassa ja Saksassa. Tietoisku onnglanninkielinen. Aika: […]
Sälafterwork via live stream
Som en följd av det Grönländska projektet ” Reinventing the Arctic Kitchen” som finansierats av Ny Nordisk Mat, har ett säl-projekt pågått på Åland med […]
Hiilestä kiinni -tutkimus- ja innovaatio-ohjelman julkistustilaisuus sekä speed dating- verkostoituminen
Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla ja kysyä maankäytön tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta ja hakuprosessista sekä luoda uusia yhteyksiä alan osaajiin. Varaa aika jo kalenteriisi, kutsu ilmoittautumislinkkeineen lähetetään lähempänä […]
Kuinka viestiä ravintolan vastuullisuusteoista asiakkaille I -työpaja (hybridi)
Kalasatama Urban Lab Kauppakeskus REDI, HelsinkiTyöpajan tavoitteena on kehittää käytännön ratkaisuja ravintoloiden kuluttajaviestintään. Yhdessä pohdimme, miten ravintola voi tuoda ympäristöön liittyviä käytännön toimiaan (hiilijalanjäljen pienentäminen, hävikki, raaka-aineet, ruoka-annokset) näkyväksi asiakkaille. […]
Pakkaus palveluna- lisäarvoa asiakkaalle ja liiketoiminnalle ekologisista pakkausratkaisuista, Etelä-Karjala ja Päijät-Häme
Elintarvikealan toimija, osallistu etänä järjestettävään tilaisuuteen, jossa käsitellään tuotepakkauksen merkitystä osana asiakkaallesi tarjoamaa palvelua. Pääset hyödyntämään tietoja omassa liiketoiminnassasi pakkaus- ja palvelumuotoilun mahdollisuuksia, muun muassa […]
Proteomiikka tutuksi -webinaari
Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä […]
Tehomyynti ja -markkinointi – tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen -webinaari, Lappi
Tämä webinaari on osa laajempaa myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvän webinaarien ja työpajojen sarjaa, joka on tarkoitettu Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. ke […]