• Leijona Catering – väylä NATO-hankintoihin, Joensuu

    NATO tarvitsee laadukasta, kestävää ja kenttäkelpoista ruokaa – ja suomalaisilla elintarvikeyrityksillä on siihen paljon annettavaa. Puolustusteollisuuden kansainvälisten markkinoiden avautuminen tarjoaa nyt uuden ja merkittävän kasvuväylän myös […]

  • Valloita Saksan ruokamarkkinat, Teams

    Elintarvikealan yrittäjä tai yrityksen edustaja - haluatko tietää, miten valloittaa Saksan markkinat? Saksa on yksi Euroopan merkittävimmistä elintarvikemarkkinoista. Menestys siellä vaatii kuitenkin ymmärrystä kuluttajien tottumuksista, […]

  • Uudenmaan potentiaaliset tilat ruoka-alan yrityksille, Helsinki

    Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ruoka-alan tilatarpeista sekä tarjonnasta Uudellamaalla. Tilaisuus on tarkoitettu uusimaalaisille ruoka-alan yrityksille sekä tiloja tarjoaville toimijoille, kuten kuntien tai kiinteistöalan edustajille. Millaisia tilatarpeita […]

  • Ruokasektorin koordinaatiohanke: infoa hankerahoittajille -webinaari

    Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon keskiviikkona 17.12.2025 klo 14.00–15.00. Tällä kertaa aiheena: mitkä maakunnat innostuvat eniten luomusta […]

  • Ruokaprovinssin keskiviikkokahvit: Uusi Ruokaprovinssi-logo

    Vuoden avaa jännittävä paljastus! Miltä näyttää uusi Ruokaprovinssi-logo? Millainen on väripaletti? Käymme läpi raikastuneen ilmeen ja sen käyttöohjeiden lisäksi myös Ruokaprovinssin brändi - ja viestintäkäsikirjaa. […]