• Leijona Catering – väylä NATO-hankintoihin, Joensuu

    NATO tarvitsee laadukasta, kestävää ja kenttäkelpoista ruokaa – ja suomalaisilla elintarvikeyrityksillä on siihen paljon annettavaa. Puolustusteollisuuden kansainvälisten markkinoiden avautuminen tarjoaa nyt uuden ja merkittävän kasvuväylän myös […]

  • Uudenmaan potentiaaliset tilat ruoka-alan yrityksille, Helsinki

    Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ruoka-alan tilatarpeista sekä tarjonnasta Uudellamaalla. Tilaisuus on tarkoitettu uusimaalaisille ruoka-alan yrityksille sekä tiloja tarjoaville toimijoille, kuten kuntien tai kiinteistöalan edustajille. Millaisia tilatarpeita […]

  • Ruokasektorin koordinaatiohanke: infoa hankerahoittajille -webinaari

    Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon keskiviikkona 17.12.2025 klo 14.00–15.00. Tällä kertaa aiheena: mitkä maakunnat innostuvat eniten luomusta […]

  • Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen

    Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Aika: to 15.1.2026, kellon aika tarkentuu myöhemmin Ohjelma Käydään läpi Suomen ruokamatkailun tämänhetkisiä suuntaviivoja ja viimeisimpiä tapahtumia […]

  • Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen 3, Helsinki

    Tervetuloa ilmoittautumaan ruokamatkailun osaamisryhmän kolmanteen tapaamiseen 📅 To 15.1.2026 🕜 9—12 📌 HELSINKI / Haaga-Helian Pasilan kampus Hienoa, että olet täällä. Yhteistyöllä menemme kohti johdonmukaista ja […]

  • Grüne Woche 2026

    Welcome to Grüne Woche, one of Germany's most traditional trade fairs and one of the world's leading events in the food, agriculture and horticulture sectors. […]