• Vastuullisuuden etäaamukahvit

    Mitä vastuullisuusraportointi tarkoittaa ruokaketjun pk-yritysten näkökulmasta? Mihin yritysten on syytä varautua seuraavina vuosina? Vastuullisuuden aamukahveilla pääset kysymään ja keskustelemaan yritysvastuun koukeroista ymmärrettävästi. Tule mukaan hakemaan käytännön […]

  • ETS: Koulutus Tekoälyn hyödyntäminen elintarvikealalla, Teams

    Tekoälyä voi hyödyntää elintarvikeyrityksissä kysynnän ennustamiseen, reseptien ja prosessien suunnitteluun, laatupoikkeamien tunnistamiseen ja esimerkiksi logistiikan optimointiin. Tervetuloa Elintarviketieteiden Seuran koulutukseen oppimaan mihin ja miten tekoälyä […]

  • Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaari, Helsinki

    Elintarvikemarkkinavaltuutun toimisto järjestää yhteistyössä Ruokaketjun toimivuus ja arvonmuodostus -tutkimushankkeen kanssa Kohti toimivampia ruokamarkkinoita -seminaarin 3.12.2025 klo 9-12.00 elokuvateatteri Gildassa Helsingissä. Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeiset tutkimustulokset ja politiikkasuositukset […]

  • Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]

  • Ruoka maakuvan, brändin ja matkailun kärkenä – verkostoitumispäivä Mikkelissä

    Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää ruoka-alan kehittäjille verkostoitumistapahtuman, jossa keskitytään ruokamaakuvan, brändäyksen ja ruokamatkailun näkökulmiin. Aamupäivällä perehdytään Suomen ruokamaakuvaan sekä erilaisten brändien ja laatumerkkien tuomaan lisäarvoon […]

  • Ruokaturvallisuus ja fotoniikka, Kuopio

    Voisiko valo ratkaista ruokaturvallisuuden haasteita? Fotoniikkaan perustuvat teknologiat mahdollistavat tarkemman ja nopeamman elintarvikkeiden laadunvalvonnan, kontaminaatioiden havaitsemisen sekä sadon arvioinnin. Älykkäät fotoniikkaan perustuvat perustuvat ratkaisut tehostavat tuotantoketjuja […]

  • Ruokaelämys alkaa tarinasta -webinaari, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu

    Miten tarinat voivat rikastuttaa ruokamatkailua ja tehdä alueemme elämyksistä unohtumattomia? Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi. Ohjelmassa […]