Etäkahvit: Uusi pakkausjäteasetus, Varsinais-Suomi
Tervetuloa etäkahveille torstaina 14.11.2024 klo 13.00-13.25! Ympäristöneuvos Tarja-Riitta Blauberg Ympäristöministeriöstä tulee kertomaan uudesta pakkausjäteasetuksesta. Etäkahveilla saat kuulla pakkausjäteasetuksen sisällöstä, voimaantulosta ja sen vaikutuksista elintarvikeyrityksiin sekä […]
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen. Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle […]
Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutus, Etelä-Savo
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutukseen! Koulutus on maksuton ja verkossa. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Matkailu- ja ravitsemusalan vastuullisuus […]
Jäätelöpäivä yrityksille, Häme
Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa, Hämeenlinnassa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, […]
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa, Saksa
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa 19.-21.11.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.
Kansainvälisten yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä Suomessa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Luomu kasvuun – Toimenpide-ehdotukset oppilaitoksille -webinaari
Marraskuussa järjestetävässä tilaisuudessa kuullaan "Luomuopetuksen nykytila ja kehittämistarpeet" (LUKOKE) -hankkeen tulokset ja niiden pohjalta laaditut toimenpide-ehdotukset. Toimenpide-ehdotusten osalta kuullaan asiantuntijoiden kommenttipuheenvuorot. Aika: 21.11.2024 klo 12.30–15.30 […]
Villiyrttikarkelot lautaselle, Pohjois-Pohjanmaa
Mitä villiyrttejä ja luonnon raaka-aineita sinä voisit tarjota Oulun seudun ravintoloille ja ammattikeittiöille keväällä 2025? Tule mukaan valmistautumaan villiyrttien näkymiseen ravintoloissa! 21.11.2024 klo 16:00 - […]
Välkomna till FM i Mathantverk-sparring i Vasa, testtävling / Tervetuloa Artesaaniruoan SM-sparraukseen Vaasaan, koekilpailu
Bästa livsmedelsföretagare eller blivande entreprenör (alla suomeksi), Vi strävar efter att anordna en FM i mathantverk i Österbotten under de närmaste åren och vill därför […]
Uudistava viljely – ratkaisuja tilan moninaisiin haasteisiin – webinaari, Etelä-Savo
Kiinnostaako uudistava, kestävä ruoantuotanto sinua? Tule kuulolle ja mukaan porukkaan. Webinaarissa kerrotaan mm. mitä on uudistava viljely ja tästä myös viljelijän käytännön kokemuksia sekä luodaan […]