Uusiutuva vety teollisuuden tukena -webinaari, Etelä-Pohjanmaa
Haluatko olla mukana luomassa kestävämpää huomista? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kahteen maksuttomaan webinaariin, joissa käsitellään ajankohtaisia ja tärkeitä kestävän kehityksen teemoja. Tule mukaan ja vie organisaatiosi vastuullisuuden […]
ETS: Moniaistinen kuluttaja –aistien vaikutus kulutuskäyttäytymiseen
Elintarvikealan kilpailluilla markkinoilla yritysten on tärkeää ymmärtää kuluttajia yhä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Tule mukaan kiinnostavaan webinaariin, jossa syvennytään aistihavaintojen ja kuluttajan päätöksenteon risteyskohtaan. Webinaarissa […]
Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet, Helsinki
Tämä koulutus ei vain syvennä osaamistasi, vaan myös varustaa sinut ja tiimisi työkaluilla, jotka ovat elintärkeitä ravintolasi menestyksen kannalta. Tämä koulutus on suunnattu lounasravintolan keittiöhenkilökunnalle […]
Motivan vertaisoppimistilaisuudet elintarvike- ja ruokapalveluhankintoja tekeville
Tilaisuudessa opit muun muassa, miten otat kestävyys- ja vastuullisuusnäkökulmat mukaan hankinnan valmisteluun jasovellat kriteereitä hankintaan. Lisäksi saat vinkkejä markkinavuoropuhelun ja -kartoituksen tekemiseen sekä, miten parhaiten […]
Ruokavientiselvitys -julkaisutilaisuus
Petteri Orpon hallitusohjelmaan on kirjattu tavoite ruokaviennin kaksinkertaistamisesta. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää yritys-ja toimijakentän tarpeiden tuntemusta ja yhteisen ymmärryksen luomista pysyväisluontoisten toimintamallien muodostamiseksi. Maa- ja metsätalousministeriön […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit
Voisiko tuottajien perustama tuottajaorganisaatio toimia välineenä maatalousyrittäjien yhteistyön kehittämisessä sekä kannattavuuskriisissä kamppailevan maatalouden tilanteen parantamisessa? Keksiviikkokahvien 2.10.2024 klo 14.00 - 14.30 aiheena on ”Tuottajaorganisaatiolla Muskeleita” […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena ruokaperinteet, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
Kokeile ja tutki Hämeessä! -webinaari
Aamupäivän 3.10.2024 klo 9–11 webinaarissa esitetään livestriimauksena suoraan paikan päältä hämäläisiä koulutusorganisaatioiden tutkimus- ja kehitystiloja. Mukana ovat Hämeen ammattikorkeakoulun, Hämeen ammatti-instituutin sekä LAB-ammattikorkeakoulun elintarviketilat. Webinaari […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Siipikarjan ja sikojen hyvinvointi luomutuotannossa
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Yritystoiminnan aloittaminen, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]