Herttoniemen sadonkorjuujuhlat, Helsinki
Perinteiset Herttoniemen Sadonkorjuujuhlat vievät entisajan sadonkorjuujuhlien tunnelmaan Herttoniemen kartanolla su 15.9. klo 12.00 - 17.00! Knusbackan museoalueella Marko Haavisto & Poutahaukat johdattavat suomalaisuuden mielenmaisemiin sekä […]
Kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista uutta tietoa, webinaari
Kotimaista kalaa ruoaksi monipuolisemmin ja turvallisemmin (EU-kalat IV) -hankkeen loppuseminaari järjestetään 16. syyskuuta 2024. Samalla julkaistaan 2,5-vuotisen hankkeen loppuraportti. EU-kalat IV -hankkeessa on tutkittu sekä terveydelle […]
Motivan vertaisoppimistilaisuudet elintarvike- ja ruokapalveluhankintoja tekeville
Tilaisuudessa opit muun muassa, miten otat kestävyys- ja vastuullisuusnäkökulmat mukaan hankinnan valmisteluun jasovellat kriteereitä hankintaan. Lisäksi saat vinkkejä markkinavuoropuhelun ja -kartoituksen tekemiseen sekä, miten parhaiten […]
Tuohta tarinoista -webinaari, Saimaan seutu
Webinaarissa saat asiantuntijan tietoiskun tarinallistamisesta liiketoiminnassa, työkalupohjan tuotteistamisen tueksi sekä kuulet yrittäjäkollegan kokemuksia menetelmän käytöstä. Pääset kertomaan hankkeen työryhmälle yrityksesi toiveista ja tarpeista tarinallistamisen parissa, […]
Food Days Seinäjoki
Welcome to Food Days Seinäjoki! Researchers, entrepreneurs, food companies and other bright minds are invited to Rytmikorjaamo, Seinäjoki 17.-19.9.2024 to shape together an attractive future […]
KareliaBite -valmennus: Vastuullisuusviestintä 2: Vastuullisuus viestii kansainvälisesti
Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuusviestintään kiinteänä osana elintarvike- ja luonnontuotealan yritysten vastuullisuustyötä. Valmennuksen aikana osallistujat tekevät konkreettisia viestinnän toimenpiteitä, esimerkiksi vastuullisuuden avainviestien ja sisältöjen sanoittamista yritysten […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: pakkausosaaminen
Moduuli 8 aiheena syyskuussa on pakkausosaaminen. - pakkausvaatimukset ja lainsäädäntö, pakkaussuunnittelu, pakkauskoneet ja -laitteet 18.-19.9. klo 10.00 - 15.30 - kestävän kehityksen mukainen pakkaustoiminta ja […]
Kuntamarkkinat: Kohti 25 % luomutavoitetta; Kyllä onnistuu!
Suomi on kansallisessa julkisten hankintojen strategiassa asettanut tahtotilakseen olla ekologisten hankintojen suunnannäyttäjä. Tämän päämäärän saavuttamiseksi on asetettu tavoite, että vuoteen 2030 mennessä julkisten ruokapalveluiden raaka-aineista […]
KIKE Markkinakatsaukset: Uudet lisäarvokonseptit maailmalla
Ajankohtaisista viennin aiheista tiedottavat KIKE Markkinakatsaukset jatkuvat jälleen Aiheena: Uudet lisäarvokonseptit maailmalla - miten rakennan lisää kilpailukykyä vientituotteisiini Syksyn KIKE Markkinakatsaus esittelee maailmalta kerättyjä kiinnostavia […]
Toimitusketjun arviointi ja auditointi -webinaari
Toimittajien ja toimitusketjun riskinarvioinnissa auditointitarpeiden tunnistaminen, auditointien suunnittelu ja toteuttaminen ovat yhä tärkeämpiä elintarviketurvallisuuteen ja vastuullisuuteen liittyviä aiheita. Tiiviissä webinaarissa Foodwest Oy:n asiantuntijat käyvät läpi […]