• Luonnonmukaisen keruutuotannon koulutus, etäyhteys

    Koulutuksessa käydään läpi päivitetyt Ruokaviraston luonnonmukaisen keruutuotannon ohjeet alkutuotannon osalta, eli erityisesti luomukeruualueiden perustaminen ja ylläpito. Koulutus on tarkoitettu kaikille luomukeruutoiminnan toimijoille ja sidosryhmille. Koulutus […]

  • Transport snack – Puhutaan kuljetuksista, Varsinais-Suomi

    Kuljetuksen ja logistiikan haasteet nousivat esille TuKeVa-hankkeen vuonna 2021 tekemissä yrityshaastatteluissa. Sen koettiin jopa olevan kasvun este. Saaristossa kuljetuksilla on vielä omat, meriteistä aiheutuvat erityishaasteensa. […]

  • Hanki hyvää! – webinaari julkisista ruokahankinnoista

    Julkisin varoin hankittuja aterioita syödään Suomessa vuosittain yli 400 miljoonaa lautasellista. Julkisia hankintoja tehdään myös monella muulla osa-alueella, kuten tiestön kunnossapito, energia, erilaiset tarvikkeet ja […]

  • Kasviproteiinin kehityspaja, Varsinais-Suomi

    Järjestämme Rasekon FoodLaboratoryn tiloissa kasviproteiinin kehityspajan, jonka tarkoituksena on koota tuottajat ja käyttäjät yhteisen aiheen pariin. Tavoitteenamme on saada viljellyt kasviproteiinit ruokahuollon, ravintoloiden ja vähittäiskauppojen […]

  • Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 3

    Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]