• Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 1)

    Raseko Opintie 4, Naantali

    Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]

  • Luomualan kehittäjien online-työpaja

    Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemana on syksyllä alkava iso EU-rahoitteinen luomukampanja, johon kutsutaan mukaan kaikki luomualan kehittäjät. […]

  • Kalaa uudella tavalla – Fisk på nya sätt Naantalissa (osa 2)

    Raseko Opintie 4, Naantali

    Uusien kalatuotteiden kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat. Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi […]

  • Grow Global – ruokaviennin valtakunnallinen tapahtumapäivä Tampereella

    Tampereen Crazy Town Rautatienkatu 21, Tampere

    Tapahtumapäivä pureutuu kansainvälisten asiakkuuksien hoitoon sekä markkinaläsnäolon rakentamiseen. Grow Global -tapahtuma kokoaa yhteen kasvuhakuiset elintarvikealan yritykset sekä alan asiantuntijat ympäri Suomen Tampereelle 31.3. klo 10-16. […]

  • Ruokaväärennökset ennen ja tänään Turussa -webinaari

    Tämän päivän ruokaväärennöksistä puhuu tietokirjailija Mari Koistinen. Koistinen on perehtynyt ruokaväärennöksiin kirjoittaessaan kirjaa "Syötkö väärennettyä ruokaa?". Hän kiinnostui aiheesta työskennellessään hunajan parissa ja opittuaan, että […]

  • Suomalaisen ruoan päivä

    Syyskuun 4. päivä vietämme jälleen Suomalaisen ruoan päivää – jo toisten kerran! Suomalaisen ruoan päivä syntyi halusta luoda suomalaiselle ruoalle oma juhlapäivä. Se on nimikkopäivä, […]

  • Hävikkiviikkoa vietetään syyskuussa

    Tänä vuonna Hävikkiviikkoa vietetään 7.-13.9.2020. Ruokahävikkiä syntyy ruokaketjun kaikissa vaiheissa, mutta kaikkein eniten kotitalouksissa. Tutkimusten mukaan eniten ruokahävikkiä syntyy yhden hengen talouksissa ja lapsiperheissä. Siksi […]

  • Minustako maidon jatkojalostaja?, Pohjois-Karjala

    Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hanke järjestää aktiivisesti koulutuksia elintarvikeyrityksille Pohjois-Karjalassa. Minustako maidon jatkojalostaja? -infossa 7.9. klo 13-15 avataan pienimuotoista jatkojalostusmahdollisuutta, maitoalan koulutuksta, yrityksen […]