Lähituotteilla makua lautaselle -tilaisuus, Kuopio

Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tilaisuuteen 23.10.2024. Tilaisuus on avoin kaikille ruoka-alan toimijoille; alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät. Tilaisuudessa […]

Lautaselle 2024

Lautasella on erityisruokavalioiden oma tapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä. Tarjolla on maistuvia herkkuja, joissa huomioidaan niin gluteenittomuus, vege ja vegaanisuus sekä erilaiset allergiat. Tutustu uutuustuotteisiin, tee ostoksia ja maistele herkkuja! Poimi […]

Elintarvikejalostuksen hanketreffit, etäyhteydellä

Lämpimästi tervetuloa Elintarvikejalostuksen hanketreffeille 28.10.  Oi jalostamisen jalo taito! Jalostuksella elintarviketuotteiden arvoa saadaan nostettua, mutta se vaatii monipuolista osaamista, tiloja ja muita resursseja. Yhteistyö on yksi […]

Innovaatioiltapäivä Etelä-Savossa

Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä […]

Tiedosta toimintaa maankäyttösektorilla -tapahtuma, Helsinki ja etänä

Maankäyttösektorin ilmastotoimia edistävän uuden tiedon tuottamiseen on laitettu merkittävä määrä rahaa ja työtä. Hiilestä kiinni -toimenpidekokonaisuuden viimeisetkin hankkeet ovat päättymässä. Miten tämä tieto saadaan pienentämään päästöjä ja […]

Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano

LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]

Osta ja myy helposti – hyödynnä digiä  – webinaari, Etelä-Savo

Tietoisku on suunnattu erityisesti tuottajille, suoramyyntitiloille, elintarvikejatkojalostajille eli yrityksille, jotka harjoittavat suoramyyntiä. Aamupäivän aikana luodaan katsaus olemassa oleviin myyntikanaviin ja esimerkkinä kerrotaan Graanin myynti- ja […]

Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu

Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]