Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 2
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • marraskuu 2025
  • ti 4
    ti 4. marraskuun @ 13:00 - 16:00

    Arabia135 Ruoka & kiertotalous – työpaja ravintoloille ja ruokatoimijoille, Helsinki

    Oletko Arabia135 -korttelin ravintoloitsija tai ravintoloiden toimintaa tukeva yritys? Haluaisitko lisätä lähiruokaa ravintoloiden ruokalistoille tilaajana tai tarjoajana? Oletko kiertotaloutta edistävä yritys, jota kiinnostaa yhteistyö Arabia135 […]

  • ti 4
    ti 4. marraskuun @ 16:30 - 18:30

    Kick off – Produktutveckling inom livsmedlesbranschen, Närpes

    Välkommen till en inspirerande kväll i smakens och innovationens tecken! Under kvällen får du ta del av konkreta exempel, tips och smakupplevelser som kan hjälpa dig att ta […]

  • ke 5
    ke 5. marraskuun @ 09:00 - to 6. marraskuun @ 17:00

    Luomupäivät 2025

    Luomupäiviä vietetään Lahdessa 5.-6.11.2025. Lisätietoja ja ilmoittautuminen (19.10. mennessä).

  • ke 5
    ke 5. marraskuun @ 10:00 - 12:00

    Alueellinen matkailutilinpito ja Ruokamielikuvatutkimus -webinaari

    Työ- ja elinkeinoministeriön Alueellinen matkailutilinpito sekä Visit Finlandin Ruokamaakuvan ja ruokamatkailun tunnettuuden edistäminen -projektin webinaari ruokamielikuvatutkimuksen tuloksista pidetään keskiviikkona 5.11.2025 klo 10:00 – 12:00. Alustava […]

  • ke 5
    ke 5. marraskuun @ 13:00 - 17:30

    Vientiyritysten yhteistapaaminen Seinäjoella

    Sanoista teoiksi! Tule mukaan viennin kasvuyritysten 4. yhteistapaamiseen 5.11.2025 Seinäjoelle. Ruoka-ala on käynnistänyt työn Suomen ruokamaakuvan kirkastamiseksi. Tutkimme, millainen Suomen ruokavientibrändin ja -maakuvan tulisi olla, […]

  • ke 5
    ke 5. marraskuun @ 14:00 - 14:30

    Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit: SEAMKin ruokalaboratorion virtuaalikierros

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]

  • ke 5
    ke 5. marraskuun @ 15:30 - to 6. marraskuun @ 18:00

    Uusimaalaiset innovaatiot mullistavat ruokajärjestelmän – Tervetuloa afterworkeille, Helsinki

    Mitä voidaan kutsua ruoka-alan innovaatioksi? Millaisia ruokajärjestelmän innovaatioita ja menestystarinoita Uudeltamaalta löytyy? Kuinka vauhditamme uusien ruokainnovaatioiden syntyä ja viemme Uudenmaan osaamista maailmalle? Uudenmaan liiton järjestämä […]

  • ke 5
    ke 5. marraskuun @ 17:00 - 19:00

    Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: nariseva leipäjuusto, Helsinki, Seinäjoki ja Turku

    Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]

  • to 6
    to 6. marraskuun @ 09:30 - 14:30

    Suunnistus tulevaisuuteen: Taianomainen teknologia – hyödyttääkö (äly)teknologia maataloutta tulevaisuudessa? -työpaja, Seinäjoki

    Tervetuloa kurkistamaan maatalouden tulevaisuuteen teknologian silmin! Onko älyteknologia vain hypetystä vai aidosti hyödyllistä maatalousyritysten toiminnassa? Tilaisuudessa keskustellaan maatalouden teknologiaratkaisuista sekä niihin liittyvistä haasteista ja hyödyistä. […]

  • to 6
    to 6. marraskuun @ 12:00 - 16:00

    Digitaaliset markkinointikanavat -työpaja, Mikkeli

    Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Jos […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään