-
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Kalman karamellit, Helsinki, Seinäjoki ja Turku
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on Turun yliopiston ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19 kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Illoissa keskitytään […]
-
Artesaaniruoka SM kisat, Kemiönsaari
Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]
-
Silakkainnovaatiot Suomenlinnassa, Helsinki
Tule mukaan vaikuttavaan elintarvikealan tilaisuuteen, joka kokoaa yhteen alan päättäjät, kehittäjät ja visionäärit. VIP-ilta järjestetään Helsingin Silakkamarkkinoiden aikaan. Aika: torstaina 9.10.2025, klo 18.00 alkaen Paikka: […]
-
Meet the Buyer – EEN Matchmaking Event
Meet the Buyer- konsepti on Enterprise Europe Network-verkoston järjestämä maksuton on-line matchmaking-tapahtuma ruoka-alan ostajien ja tuottajien kesken. Mukaan pääset rekisteröitymällä Home | Meet the Buyer […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja: Miten suomalaiset viljelijät ja kuluttajat suhtautuvat uusiin kasvinjalostustekniikoihin?
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu syksyllä 2025. Webinaarisarja on kaikille avoin eikä vaadi rekisteröitymistä. Tervetuloa kuulolle teamsiin. Kaikkien lähetysten linkit ja tarkempaa tietoa Luomuinstituutin verkkosivuilla. Webinaarit tallennetaan […]
-
Catch the Future – Why the Fish Industry Needs Innovation, Turku ja etänä
Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen seminaariin, jossa sukelletaan kala-alan kestävyyden, kiertotalouden ja innovaatioiden maailmaan. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä, tutustumaan ajankohtaiseen tutkimukseen ja verkostoitumaan muiden […]
-
Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaari
Uutta virtaa Järvi-Suomen luomuun -hanke järjestää maksuttoman Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaarin 21.10.2025. Ohjelma 21.10. klo 11.00-14.30 Klo 11.00 Avauspuheenvuoro, Pirkko Tuominen, luomuasiantuntija, ProAgria Itä-Suomi […]
-
Scale Up Together! project kick-off webinar
Join us for the launch event of the Scale Up Together! project and enjoy the presentation of best practices. Time: 21 October, 16:00–18:00 (Finland & […]
-
SUVI ry: Katsaus Ruotsin markkinaan ja tutkimuspalveluihin, webinaari
Tervetuloa SUVI ry:n webinaariin, joka tarjoaa ajankohtaisen katsauksen Ruotsin elintarvikemarkkinoihin sekä suomalaisille elintarvikeyrityksille avautuviin vientimahdollisuuksiin. 22.10. klo 10.00 - 11.00 Webinaarissa perehdytään: Kokonaiskuvaan Ruotsin markkinarakenteesta […]
-
Tietoprovinssi: Kestävät ruokaratkaisut, Seinäjoki
Tietoprovinssi on vuosittain järjestettävä tiedon noutopöytä, joka esittelee eteläpohjalaista tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta. Tapahtuma on peräti perinteinen. Ensimmäinen Tietoprovinssi järjestettiin vuonna 2011. Vetovastuu on Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksellä […]
10 tapahtumat found.