Yritystoiminnan aloittaminen, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Saksan messumatka: Food&Life, München, ilmoittaudu mukaan 4.10. mennessä
Matkan ajankohta: 30.11.-4.12.2024 Matkan teema ”Feinkost” – Premium-elintarvikkeet ja nimisuojatuotteet. Tämä markkina keskittyy korkealaatuisten, usein käsityönä valmistettujen elintarvikkeiden, kuten pakastekuivattujen tuotteiden, gourmet-ruokien, luksustuotteiden ja erikoistuotteiden, levittämiseen […]
Slow Food Festival Västnyland / Länsi-Uudenmaalla
Tänä vuonna järjestetään Slow Food -festivaali kolmattatoista kertaa Länsi-Uudellamaalla ja neljättä kertaa Fiskarsin Puimalassa. Tervetuloa nauttimaan syksyn sadosta, paikallisista mauista ja artesaaniruuista koko Uudeltamaalta ja Varsinais-Suomesta. Viikonloppuna […]
Papuja pallon parhaaksi-yleisöluentosarja: Kestävyyden hinta puntarissa
Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan palkokasvien roolia monenlaisten ympäristö- ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa. Kuljemme palkokasvien matkassa pellolta pöytään ja tutkimme keinoja, joilla nämä runsaasti proteiinia […]
Luomuelintarvikepäivä
Koko ruokaketjun ammattilaisille suunnattu vastuullisen ruuan ykköstapahtuma Luomuelintarvikepäivä järjestetään tiistaina 8.10.2024 K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/
Ruokamatkailustrategian 2024–2028 päivityksen julkistustilaisuus
Ilmoittaudu Hungry for Finland Ruokamatkailustrategian 2024–2028 päivityksen julkistustilaisuuteen Aika: 8.10.2024 klo 9.00–10.30 Paikka: Zoom, saat linkin ilmoittauduttuasi Lämpimästi tervetuloa!
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: markkinatiedon hyödyntäminen
Moduuli 9 aiheena lokakuussa on markkinatiedon hyödyntäminen. - markkinatiedon kerääminen, jalostaminen ja analysointi liiketoiminnan kehittämisessä 8.10. klo 12.00 - 15.30 - markkinatiedon hyödyntäminen 10.10. klo […]
Ruokaturva Suomessa 2030 -yleisötilaisuus, Tiedekulmassa Helsingissä ja etänä
Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta järjestää kaikille avoimen yleisötilaisuuden ”Ruokaturva Suomessa 2030” tiistaina 8.10.2024 klo 17.00–19.00. Tilaisuus pidetään Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4, Helsinki), ja sitä voi seurata myös verkossa […]
Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, Stockholm
Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut, Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia, järjestetään 9.–10.10.2024 Kistamässanissa Tukholmassa. Messut on suunnattu alan ammattilaisille […]
Elintarvikehuoneiston perustaminen ja toiminta, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]