Liperin Leipäpäivä

Liperin Leipäpäivä -sadonkorjuutapahtuma 30.9.2023 klo 10-15. Tapahtuma järjestetään Liperin koulukeskuksessa, Koulukuja 2 Liperin kk. Tarjolla sadonkorjuun tuotteita, leipää, leivonnaisia, käsitöitä, ruoka-annoksia, kahvilapalveluja, ruispuuroa ja järjestöjen […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 2.10.2023 klo 12.00 - 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Lokakuun Tutkimustiistain aiheena on Riistaa tarjolle – hirvenlihan kuluttajasegmentit Aihepiiriin johdattelee Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin koordinaattori Anne Matilainen, joka on tutkinut muun muassa metsän omistajuuteen ja, […]

Biodiversiteetti ruokaketjun yrityksissä, webinaari

Tervetuloa tutustumaan yritysten matkaan kohti biodiversiteettiä kunnioittavaa liiketoimintaa! Tässä webinaarissa tutkijamme esittelevät tutkimustuloksiaan biodiversiteetin merkityksistä, niihin liittyvistä käytännöistä ja johtajuudesta, sekä tulevaisuuden kehityssuunnista suomalaisissa ruokajärjestelmän […]

Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala

Vihannesten varastointi, esikäsittely, pakkaaminen ja kauppakunnostus Aika ja paikka: 3.10.2023 klo 12-15 Teams  Ilmoittautuminen: https://bit.ly/Varastointi Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit. Tässä […]

Keski-Suomi Food Lab -työpaja, Laukaa

Save the date! Keski-Suomi Food Lab -teemainen työpaja järjestetään tiistaina 3.10 klo 13 – 16 Laukaassa. Lisätietoja työpajasta aitomaaseutu.fi kalenterissa!

Käykö luomu kukkarolle?

”Käykö luomu kukkarolle”-tilaisuuden ohjelma julkaistaan pian. Seuraa Luomuinstituutin sometilejä Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa tai vieraile nettisivuillamme. Tule mukaan keskustelemaan luomun tulevaisuudesta paikan päälle Helsingin yliopiston […]