Luonnonmarjat – pohjoisen puhtaat vitamiinipommit, Kilpisjärvi ja etänä
Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]
Keskisuomalaisten opintomatka Frantsilan luomuyrttitilalle
Lähde mukaan opintomatkalle Frantsilan luomuyrttitilalle ke 30.8.2023! Matkan ohjelma 7:30 Lähtö Hirvaskankaan ABC 8:00 Harjukadun tilausajolaituri Jyväskylä 8:45 Jämsä Shellin piha Matkalla lyhyt kahvitauko Frantsilan […]
Kauhajoen Ruokamessut
Kauhajoen Ruokamessujen 31. tapahtuma järjestetään 1.-3.9.2023! Lisätietoja https://kauhajoki.fi/tyo-ja-yrittajyys/ruokamessut/
Makkarafest, Imatra
Tervetuloa kesän herkullisimpaan tapahtumaan! la 2. syyskuuta 2023 klo 12:00 - 15:00 Kisajoukkueet valmistavat makkaroita omilla, salaisilla resepteillään ja yleisö pääsee maistelemaan niitä kävelykadulla sijaitsevista […]
Kestikievarin taikaa, Imatra
Tervetuloa taianomaiselle matkalle Imatralle ruokamaakunnan sydämeen. Kutsumme sinut Linnankosken kestikievariin, joka herää henkiin vain yhden illan ja yön ajaksi. Ajankohta on 2.9.2023 klo 18-02 ja […]
Suomalaisen ruoan päivä
Suomalaisen ruoan päivää on nyt vietetty neljä kertaa ja viides tulossa! Vaikka suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4. syyskuuta. […]
Ruokien symboliikkaa taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 1
Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Saat sähköpostiisi […]
Innovative Food Business, Seinäjoki
Into Seinäjoki Oy järjestää ”Innovative Food Business” -tilaisuuden keskiviikkona 6.9.2023 teemalla yritysten ja kaupunkien rooli ruokajärjestelmän kestävyysmuutoksessa. Keskiviikon kohderyhmänä on erityisesti oman alueen toimijoiden kansainväliset […]
Hiilijalanjälki elintarvikeyrityksen toiminnan kehittämisessä -webinaari
Tilaisuudessa tuodaan esiin elintarviketuotannon ilmastovaikutuksia ja yrityksen mahdollisuuksia pienentää hiilijalanjälkeään. Mitkä ovat suurimmat päästöjen aiheuttajat elintarvikeketjussa, sekä miten yrittäjä voi selvittää ja mitata oman toimintansa […]
Ruoka Akatemia 2023: Miten ruoka-ala näkyy hallitusohjelmassa?
Ruoka Akatemian ajankohtaisina teemoina ovat, miten ruoka-ala näkyy hallitusohjelmassa ja millaista tulevaisuutta tekoäly, digitaalisuus ja datatalous tuovat ruokajärjestelmään. Ruoka Akatemia 2023 -seminaarin verkkolähetys on avoin […]