Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 2
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • toukokuu 2022
  • ke 25
    25.5.2022 @ 10:00 - 11:30

    Kansainvälisten kehittämisverkostojen mahdollisuudet yrityksille ja alueille, Pohjois-Pohjanmaa

    Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen neljänteen etätilaisuuteen! Tapahtuma on maksuton. Ohjelma 25.05.2022, klo 10-11.30, Teams-etäyhteys Klo 10.00 Tervetuloa, Arctic Food Lab -ruokaverkoston lyhyt esittely Klo 10.10 ERIAFF-verkosto […]

  • ke 25
    25.5.2022 @ 10:00 - 11:30

    Opportunities for non-wood forest products in forest-based bioeconomy, webinar

    This webinar brings researchers and businesses together to discus the opportunities non-wood forest products bring to forest-based bioeconomy. We use examples from North Karelia, but […]

  • ke 25
    25.5.2022 @ 10:00 - 14:00

    Tutkittua tietoa kriiseistä – pandemian opit ja tulevaisuuden kriisivalmius -seminaari

    Tutkitulla tiedolla ja sektoreiden välisellä yhteistyöllä on suuri merkitys, kun yhteiskunta varautuu tulevaisuuden kriiseihin, kuten ilmastonmuutoksen tai uuden pandemian aiheuttamiin haasteisiin. Tervetuloa keskustelemaan koronapandemian opeista […]

  • ke 25
    25.5.2022 @ 11:00 - 12:00

    Benefits of Local Food, webinar

    SUSTAINABLE INNOVATIONS is organizing an online workshop in the framework of the agroBRIDGES project, to be held on May 25, 2022. During the session, Jeisel […]

  • ke 25
    25.5.2022 @ 14:00 - 16:00

    Yksilöllinen ruoka ja muuttuneet asiakastarpeet ravintolaruokailussa, webinaari

    Ravintolaruokailu on merkittävä vaikuttaja suomalaisten syömistottumuksiin ja ruokavalintoihin. Miten ravitsemustarpeet ovat muuttuneet? Voisiko ravintolan tarjoamat yksilölliset vaihtoehdot tuoda lisäarvoa liiketoimintaan ja asiakaskokemukseen? Mikä on ravitsemuksellinen […]

  • ke 25
    25.5.2022 @ 15:00 - 16:00

    Lähiruokapäivä: Näin järjestät oman tapahtumasi!

    Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari 25.5.2022 klo 15-16 teemalla: ”Lähiruokapäivä: Näin järjestät tapahtumasi!” Luvassa on tapahtumakoordinaattorin tärpit oman tapahtuman järjestämiseen, lisätietoa valtakunnallisista viestintäponnistuksista sekä […]

  • ma 30
    30.5.2022 @ 11:15 - 17:00

    Matkailun tuotteistaminen & ruokamatkailu, Lapinjärvi/Uusimaa

    Kiinnostaako yrittäjyys matkailualalla tai haluaisit kenties kehittää jo olemassa olevaa yritystoimintaansa? Lapinjärven ja lähialueen matkailuyrittäjille ja niille, joita kiinnostaa yrittäjyys matkailualalla, suunnatut työpajat toteutetaan touko-kesäkuussa. […]

  • ma 30
    30.5.2022 @ 12:30 - 16:00

    Rohkeutta ja työkaluja ravintoloiden vastuullisuusviestintään somessa! -työpaja, Tikkurilassa

    Kuinka kertoa vastuullisuudesta vastuullisesti? Mistä uskaltaa viestiä välttyen viherpesulta tai virherpesusyytöksiltä? Miten onnistua viestinnässä hektisen arjen keskellä? Millaisia viestejä asiakkaat arvostavat ja mikä heitä puhuttelee? […]

  • ti 31
    31.5.2022 @ 08:30 - 11:00

    Asiakaslähtöinen ympäristövastuullisuus liiketoiminnassa- tilaisuus

    Asiakkaat odottavat yrityksiltä arvojaan tukevia palveluja ja tuotteita ja vaatimukset vastuullisuuden suuntaan ovat kasvussa. Tilaisuudessa käsitellään vastuullisuuden merkitystä sekä miten kehittää liiketoimintaa, tuotteita ja palveluita […]

  • kesäkuu 2022
  • ke 1
    1.6.2022 @ 12:30 - 13:45

    Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä, webinaari

    Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen. Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään