• Yritysten vastuullisuusteot -tilaisuudet jatkossa kaikille kiinnostuneille

    Elintarvikeyrityksillä on nyt mahdollisuus kertoa kaikille kiinnostuneille omista vastuullisuusteoistaan Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman puitteissa järjestettävässä tilaisuudessa, joka ei sisällä tuote-esittelyä. Lokakuussa järjestetyssä ensimmäisessä Yritysten vastuullisuusteot -tilaisuudessa […]

  • Puolitetaan ruokahävikki

    Tervetuloa webinaariin, jossa saadaan eväitä suomalaisten ruokahävikin puolittamiseen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan ruokahävikistä tai myöhemmin katsomaan tallenteen. 8.3.2022 14:00–16:00 Erilaiset asenteet, elämäntilanteet, […]

  • Keski-Suomen ruokatoimijat tutuiksi -bussimatkat, Keski-Suomi

    Keski-Suomen ruokatoimijat tutuiksi -bussimatkat kuljettavat keskisuomalaisia ruokaverkoston toimijoita ympäri maakuntaa tutustumaan muihin paikallisiin toimijoihin. Bussimatkoja järjestetään kaksi, ja kummallakin matkalla bussi kulkee eri reittiä halki […]

  • Myyvä pakkaus -webinaari, Kaakkois-Suomi

    Elintarvikkeen pakkauksella on monta tehtävää - se suojaa tuotetta, varmistaa säilyvyyden, markkinoi tuotetta, välittää tietoa. Pakkauksen valinnan lähtökohtana ovat mm. tuotteen asettamat vaatimukset ja vähittäismyyntikanava. […]

  • Keski-Suomen ruokatoimijat tutuiksi -bussimatkat, Keski-Suomi

    Keski-Suomen ruokatoimijat tutuiksi -bussimatkat kuljettavat keskisuomalaisia ruokaverkoston toimijoita ympäri maakuntaa tutustumaan muihin paikallisiin toimijoihin. Bussimatkoja järjestetään kaksi, ja kummallakin matkalla bussi kulkee eri reittiä halki […]

  • Etelä-Savon ruokaklusteri työpaja 1

    Miten ruoka-alan verkosto – Etelä-Savon ruokaklusteri – palvelisi sinua parhaiten? Tervetuloa mukaan Etelä-Savon ruokaklusterin valmistelutyöhön. 14.3.2022 klo 15.00 - 17.30 Aloitamme ruokaklusterin rakentamisen yhteisellä työpajalla, […]

  • Keski-Suomen ruokaverkosto – tehdään tulevaisuus yhdessä -tilaisuus

    Uuden Keski-Suomen ruokaverkoston kehittämisstrategian jalkauttaminen alkaa maaliskuussa työpajamuotoisen jalkauttamistilaisuuden merkeissä. Tilaisuus oli alun perin kaavailtu helmikuulle, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi tilaisuus päätettiin siirtää ja sen […]

  • Hiililounas kick off -webinaari

    Hiililounashankkeen tarkoitus on selvittää, kuinka suuri ilmastovaikutus kotimaisilla kasviproteiineilla on, sekä kehittää lounasruokailua vähähiilisempään suuntaan. Ohjelma 15.3.2022 klo 14.00 – 15.30 14.00 Tilaisuuden avaus 14.05 […]