West Coast Food Export Kick-Start, Teams

Aloitamme länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelman, missä päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, […]

Koulutukset vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista verkossa

Motiva järjestää syksyn aikana kaksi koulutustilaisuutta julkisia elintarvikehankintoja työssään tekeville. Koulutusten tavoitteena on kirkastaa oman kunnan tai hankintayksikön tavoitteita vastuullisille elintarvikehankinnoille sekä tarjota vinkkejä, esimerkkejä […]

Koulutus vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista, osa 1

Motiva järjestää syksyn aikana kaksi koulutustilaisuutta julkisia elintarvikehankintoja työssään tekeville. Koulutusten tavoitteena on kirkastaa oman kunnan tai hankintayksikön tavoitteita vastuullisille elintarvikehankinnoille sekä tarjota vinkkejä, esimerkkejä […]

Arctic Food Lab – ruokaverkoston kick off!, Pohjois-Pohjanmaa

Tule verkostoitumaan ja rakentamaan yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ruokaverkostoa! Oulussa järjestettävä tilaisuus on suunnattu elintarvikealan yrityksille ja muille toimijoille. Luvassa on tietoa Oulu2026 kulttuuripääkaupunki -tunnustuksen mahdollisuuksista yritystoimintaan, […]

Tulevaisuuden kuitupohjaisia pakkausratkaisuja, etäyhteyksin

Tervetuloa kuulemaan tuloksia ja yritysten kokemuksia kuitupohjaisten pakkausratkaisujen kehittämistyöstä LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin kanssa! KUPARI-hankkeen aikana on kehitetty Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan pakkaavien yritysten tarpeisiin kuitupohjaisia […]

Lähiruokaa ostoskoriin – innovaatiotyöpaja, Häme

Yhteiskehittämisen työpaja lähiruoasta kiinnostuneille kuluttajille. Ostatko paikallisten tuottajien tuottamia elintarvikkeita? Oletko kohdannut haasteita ostaessasi paikallisia ruokatuotteita kaupastasi? Entä tunnetko paikallisia lähiruokatuotteita? Tervetuloa vaikuttamaan ja kehittämään […]

Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma

Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi […]