• Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot

    Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma Varuke järjestää joka kuun viimeinen torstai "Varukkeessa tapahtuu" -virtuaali-infoja, joissa kuulet ruokapalveluiden vastuullisuuden etenemisestä. Ensimmäinen nettivälitteinen infotilaisuus on 28.10.2021 klo 13 - […]

  • Tulevaisuuden Elintarvikkeet, Nurmes

    Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden Elintarvikkeet -tilaisuuteen 28.10.2021 klo 13 - 15 Nurmekseen! Tarjolla tietoa tulevaisuuden kasvutrendeistä ja tuoteideoista, millaisia ilmastoviisaita tuotteita kuluttajat nyt haluavat, näkymiä lähiseudun […]

  • Kasviproteiinit ammattikeittiöissä -webinaari

    Turun yliopiston Brahea-keskuksen toteuttama Vastuullista proteiinia pöytään (Prote)-hanke haastoi kesällä useampia ammattikeittiöitä kokeilemaan paikallisia kasviproteiinituotteita omassa toiminnassaan. Alkusyksyn aikana ahkerissa kokeiluissa ovat olleet mukana niin […]

  • Ateria 2021

    Helsingin Messukeskus , Suomi

    Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä järjestetään 2.11.2021. Ohjelmateemoja tälle syksylle ovat vastuullisuus, vireys ja valppaus. Käy katsomassa mitä kaikkea kiinnostavaa Ateria-ohjelmassa on tarjolla! Alla poimintoja […]

  • Kohti vastuullista ravitsemusta

    Pohditko, millaista on lapsiin kohdistuva markkinointi? Miten ravitsemussuosituksiin sopimattomia tuotteita voisi parantaa? Millaisia ravitsemussitoumuksia voisi tehdä? Tervetuloa Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston ja Elintarvikealan talous- ja […]

  • Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2021 Lapissa

    Vuoden 2021 Luonnontuotepäivät järjestetään Länsi-Lapissa 3.-4.11.2021. Kokoontumispaikkana on Kolari, Äkäslompolo. Ohjelma aloitetaan 3.11. retkeilyllä alan yrityskohteisiin, bussi lähtee aamulla Rovaniemeltä. Suunnitelmissa on myös toinen bussiretki, […]