• Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari -online

    Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja […]

  • Lähilauantai – Tuetaan paikallista, ostetaan läheltä!

    Lauantaina 20.3. on valtakunnallinen Lähilauantai, jolloin paikallisesti aktivoidutaan eri puolilla Suomea. Kannustamme kaikkia ostamaan lähialueen yritysten tuotteita ja palveluja joko verkkokaupasta tai kivijalkamyymälästä koronavarovaisuutta noudattaen. Samalla muistutamme […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 22.3.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • Tilalta.fi infoa ja keskustelutilaisuus

    Online-tilaisuudessa esitellään Tilalta.fi -palvelua ja keskustellaan siihen liittyvistä kehittämistoiveista. Tilaisuus pidetään 22.3.2021 klo 14 - 16. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki, ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/83B2C0301517F43F

  • Miten Suomen kansallinen luomuohjelma päivittyy? -webinaari

    Maa-ja metsätalousministeriö järjestää tiistaina 23.3.2021 Luomu-webinaariin. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja jatkuu aina klo 17:ään asti. Tilaisuudessa kerrotaan EU:n luomun toimintaohjelman valmistelusta, Suomen kansallisen luomuohjelman […]

  • Huomisen kalatuotteet

    Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja. 24.3.2021 klo 9.00-10.30 […]

  • Tuotteen suojaaminen tavaramerkillä

    Kiinnostaako kuulla, mitä elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä tarkoittaa? Aika: ke 24.3.21 klo 13-14.30. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille. Ohjelma: 13-14 Elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä. Mitä pitää ottaa […]

  • Ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa -virtuaalitapahtuma

    Ruokatieto Yhdistys ry järjestää ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa –virtuaalitapahtuman 24.3.2021 klo 13-14:30. Maksuton tapahtuma koostuu kahdesta osasta: ruokakasvatuksen asiantuntijoiden paneelikeskustelusta sekä Vuoden ruokakasvattaja 2021 -voittajan julkistamistilaisuudesta. […]