• Elintarvikemikrobiologia, Pohjois-Karjala

    Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 5. – 6.11.2020 Paikka Teams-etäkoulutus Ohjelma […]

  • Lähiruokamahdollisuudet tuottajille ja jalostajille, Pudasjärvi

    Liepeen pappila Liepeen pappila 2, Pudasjärvi

    Tapahtumassa saat tietoa maaseutuyrityksien koronatuista ja Tästä selvitään -hankkeen vertaisryhmätoiminnasta, julkisiin hankintoihin osallistumisesta, Pudasjärven kaupungin lähiruokatarpeista sekä kumppanuusmaataloudesta. Aika: 05.11.2020, klo 12-15 Paikka: Liepeen pappila, […]

  • Kalatalouden Innovaatiopäivät

    Finnkino Flamingo Tasetie 8, Vantaa

    Kalatalouden Innovaatiopäivät 5.-6.11.2020 järjestetään vallitsevasta tilanteesta huolimatta niin, että voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistuvien määrä on rajoitettu, ja pidämme […]

  • Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja

    Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […]

  • Sälafterwork via live stream

    Som en följd av det Grönländska projektet ” Reinventing the Arctic Kitchen” som finansierats av Ny Nordisk Mat, har ett säl-projekt pågått på Åland med […]

  • Kuinka viestiä ravintolan vastuullisuusteoista asiakkaille I -työpaja (hybridi)

    Kalasatama Urban Lab Kauppakeskus REDI, Helsinki

    Työpajan tavoitteena on kehittää käytännön ratkaisuja ravintoloiden kuluttajaviestintään. Yhdessä pohdimme, miten ravintola voi tuoda ympäristöön liittyviä käytännön toimiaan (hiilijalanjäljen pienentäminen, hävikki, raaka-aineet, ruoka-annokset) näkyväksi asiakkaille. […]