Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena alkoholittomuus, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
Ruoka-LCA -laskentaohjeistuksen julkaisuseminaari – kohti yhdenmukaisempia ympäristöjalanjälkiä, Helsinki ja etänä
Tervetuloa Ruoka-LCA- laskentaohjeistuksen julkaisuseminaariin 12.12.2024. Luonnonvarakeskuksen LCAFoodPrint-hankkeen seminaarissa esitellään 12.12. julkaistava, kansallinen ohjeistus elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkien laskentaan. Seminaarissa keskustellaan ohjeistuksen vaikutuksista ja merkityksestä elintarvikealalle. Torstai 12.12.2024, […]
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon tiistaina 17.12. klo 14.00 - 15.30. Tapaamisessa esitellään lyhyesti uuden Ruokasektorin […]
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio
Kala-alan yritys tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! 21.1.2025 16:00 – 20:00 Paikka: Ammattiopisto Lappia, Urheilukatu 6, 95400 Tornio Työpajassa keskustellaan […]
Maakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen Kainuussa
Maakunnallinen tapahtuma järjestetään 20.2.2025 yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Pääjärjestäjänä Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset Parasta paikallista pöytiin -hanke. Ylimaakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen on luvassa myös […]
Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi
Rovaniemellä järjestetään Nordic Wild Berry and NTFP Conference 7.-8.10.2025. Lisätietoja tulossa!