Ruokamatkailuyrittäjien digivalmiudet Suomessa 2024, webinaari

Miten suomalaiset ruokamatkailutuotteet tai -kohteet näyttäytyvät asiakkaille verkossa vuonna 2024? Löytyykö eroja alueittain? Onko ostaminen verkossa ylipäätään mahdollista? Mitä pitäisi ainakin parantaa? Näihin kysymyksiin vastaa […]

Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä

Miten kansalliset ravitsemussuositukset ovat uudistuneet? Kuka saa suurimmat terveyshyödyt kotimaisesta kalasta? Entä mitä tapahtui turkiseläinten lintuinfluenssaepidemiassa? Tervetuloa Ruokaviraston vuotuiseen tiedepäivään kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin! Tiedepäivänä […]

Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta

Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]

Ruoka-LCA -laskentaohjeistuksen julkaisuseminaari – kohti yhdenmukaisempia ympäristöjalanjälkiä, Helsinki ja etänä

Tervetuloa Ruoka-LCA- laskentaohjeistuksen julkaisuseminaariin 12.12.2024. Luonnonvarakeskuksen LCAFoodPrint-hankkeen seminaarissa esitellään 12.12. julkaistava, kansallinen ohjeistus elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkien laskentaan. Seminaarissa keskustellaan ohjeistuksen vaikutuksista ja merkityksestä elintarvikealalle. Torstai 12.12.2024, […]

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari

Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon tiistaina 17.12. klo 14.00 - 15.30. Tapaamisessa esitellään lyhyesti uuden Ruokasektorin […]

Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio

Kala-alan yritys tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! 21.1.2025 16:00 – 20:00 Paikka: Ammattiopisto Lappia, Urheilukatu 6, 95400 Tornio Työpajassa keskustellaan […]