Luomualan kehittäjien online-työpaja
Ruoka-alan koordinaatiohanke järjestää luomualan kehittäjien online-työpajoja. Työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat, ja otamme mielellään vastaan ideoita työpajojen aiheista. Seuraava […]
AISTILA® makutestipäivä Turussa, peruttu
Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, TurkuTilaisuus on peruttu! Haluatko selvittää, mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteestasi tai kumpi tuoteversioista kannattaa lanseerata? Varaa nyt paikkasi AISTILA® makutestipäivästä ja varmista, että kehittämäsi tuote […]
Luonnontuotteet I, etäyhteydellä
Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […]
Villiyrteistä bisnestä webinaari
Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […]
Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset -webinaari
Tervetuloa kuuntelemaan helmikuussa 2020 julkaistun selvityksen tuloksia julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutoksesta ja sen aluetaloudellisista vaikutuksista! Lähiruoan käyttöä on pyritty Suomessa edistämään monin eri keinoin jo […]
Lähituotteet kauppaan -tuotekorttityöpaja etäyhteydellä
Tervetuloa työpajaan tutustumaan ja täyttämään tavarantoimittajan tuotekorttia elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltusen opastuksessa. Voit ladata maksuttoman tuotekortti-pohjan täältä. Ohjelma: klo 14.00 Miten lähituotteet vähittäiskaupan hyllylle […]
Palkokasvihankkeet esittäytyvät webinaarissa
Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista palkokasviaiheisten hankkeiden tutkijoiden kanssa! Mukana esittelyssä ovat Leg4Life-, LegumeGap- ja ProFaba-hankkeet! Webinaari on osin englanninkielinen, mutta kysymyksiä voi […]
Webinaari: Millaisia elintarvikkeita mehiläistuotteista voi valmistaa – ideoita ja unelmia
Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]
Verkkolähetys elintarvikelain kokonaisuudistuksesta
Syksyllä 2018 annettiin hallituksen esitys elintarvikelaiksi uudistamiseksi (HE 262/2018 vp), mutta esitys raukesi alkuvuodesta 2019 maakuntauudistuksen kariutumisen myötä. Osa kokonaisuudistukseen sisältyneistä ehdotuksista toteutettiin 1.1.2020 voimaan […]
Webinaari: Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus
Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]