Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 25.11.2023 klo 14.00 – 16 Teamsin välityksellä. Aluksi kuulemme kokemuksia JOTPA-koulutuksista. Sen jälkeen kukin voi jakaa omia kuulumisiaan ja ajankohtaisia […]
Ateria 2024
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun maksuton ammattilaispäivä Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.11.2024 klo 8.30-16. Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, […]
Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpaja, Kajaani
Haluatko kehittää oman innovaatiosi kaupalliseen menestykseen? Tule mukaan Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpajaan, jossa saat asiantuntevaa ohjausta ja konkreettisia työkaluja innovaatiosi kaupallistamiseen. Työpajan aikana keskitytään […]
Agri-Food Future
Ennakkotietona, tetä Agri-Food Future järjestetään Pohjois-Savossa 27.11.2024 - 28.11.2024.
Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari
Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme. Ohjelma (muutokset mahdollisia) 27.11. […]
Online-työpaja: Luomua lisää tuuppaamalla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Puolukka lievittää ylipainon aiheuttamaa matala-asteista tulehdusta ja aineenvaihdunnan häiriöitä
Joulukuun tutkimustiistaissa 3.12. klo 9-10 kuullaan tuloskooste Riitta Ryytin puolukka-aiheisesta väitöskirjasta: voisiko puolukan lisääminen runsasrasvaiseen ruokavalioon auttaa lihavuuden aiheuttaman matala-asteisen tulehduksen ja haitallisten aineenvaihdunnan muutosten […]
Funding for Food Sector R&D – EU Opportunities 2025
Welcome to the webinar hosted by leading research organizations VTT and LUKE, in collaboration with the Valio Food 2.0 program. This event is designed for […]