Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Hämeenlinnassa
Vanajan Parvi Vanajantie 10, HämeenlinnaKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Mikkelissä
Bistro Holvi Savilahdenkatu 11, MikkeliMiten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]
Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari Helsingissä
Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, HelsinkiMore than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]
Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, Helsinki
Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, HelsinkiMore than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]
Gastro 2020 Helsingissä
Helsingin Messukeskus , SuomiMerkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan […]
Uskalla hinnoitella oikein! Våga ta betalt! 11.3. Paraisissa
Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, ParainenMiten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Kokemäellä
Kokemäen Seuratalo Seuratalonrinne 7, KokemäkiKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Huomisen reilu ruoka, Helsinki
Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, HelsinkiNyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta. Kaikille avoin keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodin Maijansalissa Maanantaina 16.3.2020 klo 14.00–16.00 Järjestäjänä Aktivistimummot yhdessä Just food - Reilu ruokamurros -hankkeen […]
Lisäarvoa palkokasveilla -seminaari Helsingissä
Technopolis Ruoholahti 1, HelsinkiSiirretty syksyyn - seuraa järjestäjän nettisivuja! Maaliskuussa järjestetään kansainvälinen palkokasviseminaari Helsingissä. Palkoviljat inspiroivat jalostajia kehittämään uusia palkokasvielintarvikkeita ja rehuratkaisuja. Arvopotentiaalin kokonaisvaltainen hyödyntäminen ja laajentaminen herättävät […]
Marja- ja kasvisalan laatuosaaminen: lainsäädäntö, elintarvikevalvonta ja Luomu2020, Joensuu
Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja aikataulu hankkeen sivuilta: […]