Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Etelä-Karjala
Lappeenrannan Upseerikerho Upseeritie 2, LappeenrantaYhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […]
Aamiaistuotteen kehittämispäivä Porvoossa
Bosgårdin kartano Bosgårdintie 68, PorvooLomalaidun vastaa valtakunnallisesta ruokamatkailun kehittämisestä ja edistämisestä osana Ruokavienti Kasvuun-hanketta. Päätavoitteena on parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokapalvelujen myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittää yhteistyötä alan toimijoiden kesken. Lomalaidun […]
Kotimaiset kasviproteiinit ammattikeittiössä -tilaisuus Loimaalla
Novida-ammattiopisto Myllykyläntie 8, LoimaaKotimaisten kasviproteiinien viljely ja niiden saatavuus ammattikeittiöiden käyttöön on merkittävästi lisääntynyt. Monipuolisella ja osaavalla kasvisproteiinien käytöllä ja kotimaisten raaka-aineiden tuoteinnovaatioilla monipuolistetaan, uudistetaan ja varmistetaan ravitsemuksellisesti […]
Uutta kotimaisista kasviproteiineista, Helsinki
Helsinki, Oodi-kirjasto Töölönlahdenkatu 4, HelsinkiEuroopan kasviproteiinituotteiden markkinat ovat kasvussa. Kasvipohjaisten tuotteiden suosiota tukevat osaltaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen sekä ekologisuuteen ja vastuulliseen kuluttamiseen liittyvät vahvat trendit. Ruokavalioiden ympäristövaikutukset kiinnostavat […]
Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Pieksämäellä
Ravintola Hilpeä Hospodar Savontie 9, PieksämäkiMiten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]
TäsmäViljely -foorumi Salossa
Astrum-Keskus Salorankatu 5-7, SaloTäsmäviljelyteknologiasta voi hyötyä koko kotimainen elintarvikeala. Seminaari tarjoaa tietoa ja uusia avauksia esimerkiksi resurssitehokkaaseen viljelyyn, hiilen sidontaan, turvalliseen ruokaan ja kyberturvallisuuteen. Foorumi on samalla myös […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaari Hämeenlinnassa
Vanajan Parvi Vanajantie 10, HämeenlinnaKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Potkua ruoka-alan yritysten kehittämiseen! Mikkelissä
Bistro Holvi Savilahdenkatu 11, MikkeliMiten Etelä-Savo voisi erottua muista edukseen ruoka-alalla sekä ruokaa ja matkailua yhdistämällä? Maaseudun yritysrahoitus on myös alan yritysten ulottuvilla. Tule kuulemaan mitä yrityksille on tarjolla rahoitus- […]
Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari Helsingissä
Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, HelsinkiMore than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]
Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, Helsinki
Perhon Malmin toimipiste Latokartanontie 12, HelsinkiMore than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. Mehiläismyrkyn kerääminen ja käyttäminen, […]