Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 13
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • marraskuu 2021

  • ti 16
    16.11.2021 @ 12:00 - 16:00

    Ruokaviraston 2021 Tiedepäivä

    Ruokaviraston kaikille avoimessa tiedepäivässä on tilaisuus tutustua Ruokaviraston ajankohtaisiin, terveyttä käsitteleviin tutkimuksiin. Päivän teemana on yhteinen terveys eli ruoan turvallisuus sekä kasvien ja eläinten terveys. […]

  • ti 16
    16.11.2021 @ 14:00 - 15:00

    Elintarvikeviennin ABC, osa 4: Katsaus kansainväliseen myyntiosaamiseen – asiakashankinta ja liikesuhteiden ylläpito, myyntitilanteet ym.

    Elintarvikeviennistä kiinnostunut, osallistu Elintarvikeviennin ABC -webinaariin marraskuun aikana! 6-osaisen webinaarisarjan aikana osallistujat pääsevät tutustumaan elintarvikeviennin perusteisiin ja saavat vinkkejä viennin aloittamiseen. Webinaarien ajankohdat ja aiheet […]

  • ti 16
    16.11.2021 @ 14:00 - 19:00

    KalaPaja 2 – uusia makuja lähikalasta ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa

    Kala-alan yritys- tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! Oulussa järjestettävässä työpajassa 16.11. klo 14-19 keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä […]

  • ti 16
    16.11.2021 @ 17:00 - 19:00

    Turun Food Hub-elämystori infotilaisuus yrittäjille, Varsinais-Suomi

    Tervetuloa keskustelemaan Turun Food Hubin käytännön järjestelyistä Teams palaveriin 16.11. klo 17-19. Webinaari on tarkoitettu lähiruokayrityksille ja tuottajille, jotka ovat alustavasti kiinnostuneita testaamaan Food Hubin […]

  • ke 17
    17.11.2021 @ 14:00 - 15:00

    Elintarvikeviennin ABC, osa 5: Asiakaslähtöinen tuotteistus kansainvälisille markkinoille

    Elintarvikeviennistä kiinnostunut, osallistu Elintarvikeviennin ABC -webinaariin marraskuun aikana! 6-osaisen webinaarisarjan aikana osallistujat pääsevät tutustumaan elintarvikeviennin perusteisiin ja saavat vinkkejä viennin aloittamiseen. Webinaarien ajankohdat ja aiheet […]

  • ke 17
    17.11.2021 @ 18:00 - 20:00

    ETS:n Vilja-alan jaoston järjestämä etäkokkausilta

    Kokkausillassa tehdään Marttaliiton Salla Kinnusen opastamana kolmen ruokalajin vegaaninen menu. Osallistujat saavat ennen tilaisuutta postitse tuotelahjoituksina ruokalajien valmistamista varten kolme tuotetta ja muut raaka-aineet osallistujien tulee […]

  • to 18
    18.11.2021 @ 09:00 - 10:45

    West Coast Food Export Kick-Start, Teams

    Aloitamme länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelman, missä päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, […]

  • to 18
    18.11.2021 @ 09:00 - 11:30

    Koulutukset vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista verkossa

    Motiva järjestää syksyn aikana kaksi koulutustilaisuutta julkisia elintarvikehankintoja työssään tekeville. Koulutusten tavoitteena on kirkastaa oman kunnan tai hankintayksikön tavoitteita vastuullisille elintarvikehankinnoille sekä tarjota vinkkejä, esimerkkejä […]

  • to 18
    18.11.2021 @ 09:00 - 11:30

    Koulutus vastuullisista julkisista elintarvikehankinnoista, osa 1

    Motiva järjestää syksyn aikana kaksi koulutustilaisuutta julkisia elintarvikehankintoja työssään tekeville. Koulutusten tavoitteena on kirkastaa oman kunnan tai hankintayksikön tavoitteita vastuullisille elintarvikehankinnoille sekä tarjota vinkkejä, esimerkkejä […]

  • to 18
    18.11.2021 @ 09:00 - 12:00

    DigifoodEX: Uudet vientikaupan jakelutiet – kuinka tavoitan ostajan digikanavissa? (sparraustyöpaja), Uusimaa

    Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään