• Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen

    Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Aika: to 15.1.2026, kellon aika tarkentuu myöhemmin Ohjelma Käydään läpi Suomen ruokamatkailun tämänhetkisiä suuntaviivoja ja viimeisimpiä tapahtumia […]

  • Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen 3, Helsinki

    Tervetuloa ilmoittautumaan ruokamatkailun osaamisryhmän kolmanteen tapaamiseen 📅 To 15.1.2026 🕜 9—12 📌 HELSINKI / Haaga-Helian Pasilan kampus Hienoa, että olet täällä. Yhteistyöllä menemme kohti johdonmukaista ja […]

  • Grüne Woche 2026

    Welcome to Grüne Woche, one of Germany's most traditional trade fairs and one of the world's leading events in the food, agriculture and horticulture sectors. […]

  • Fast food & Café & Restaurant, Helsingin Messukeskus

    FFCR on vakiinnuttanut asemansa ravintola-alan ehdottomana ykköstapahtumana vuosien varrella. Tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja  inspiroitumaan Helsingin Messukeskukseen 21.-22. tammikuuta 2026. Tapahtuma […]

  • Luomutuotteet liikkeelle ammattikeittiöihin -webinaari

    Uutta virtaa Järvi-Suomen luomuun ja LuMoTu – Luonnon monimuotoisuustuuppaukset ruokaketjuun Järvi-Suomessa - hankkeiden yhteisesti järjestämässä aamupäivästä saat ideoita siihen  mitä tuotteita ja millä tavoin niitä kannattaa […]

  • Scale up together! Innocamp in Åland

    Scale up together! project arrange Innocamp for SME's in Åland on January 27th to 29th. More information is coming... https://centralbaltic.eu/project/scale-up-together/