-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
-
Voisiko Suomi olla sienitalouden suurmaa? -ammattilaistapahtuma, Helsinki ja etänä
Suomella on monia vahvuuksia olla merkittävä sienimaa. Voisiko Suomi olla sienitalouden suurmaa -tapahtumassa katsotaan yhdessä alan toimijoiden kanssa tulevaisuuteen. Ideana on saada kokoon monipuolinen ja […]
-
Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen
Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Aika: to 15.1.2026, kellon aika tarkentuu myöhemmin Ohjelma Käydään läpi Suomen ruokamatkailun tämänhetkisiä suuntaviivoja ja viimeisimpiä tapahtumia […]
-
Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen 3, Helsinki
Tervetuloa ilmoittautumaan ruokamatkailun osaamisryhmän kolmanteen tapaamiseen 📅 To 15.1.2026 🕜 9—12 📌 HELSINKI / Haaga-Helian Pasilan kampus Hienoa, että olet täällä. Yhteistyöllä menemme kohti johdonmukaista ja […]
-
Grüne Woche 2026
Welcome to Grüne Woche, one of Germany's most traditional trade fairs and one of the world's leading events in the food, agriculture and horticulture sectors. […]
-
Lähiruoka lähemmäs asiakasta – Vaihtoehtoiset myyntikanavat Pohjois-Savossa -webinaari
Tervetuloa webinaariin 20.1.2026 klo 13-15.30 kuulemaan mm. digitaalisten myyntikanavien, ruoka-automaattien, lähipuotien sekä REKO-renkaiden tarjoamista mahdollisuuksista tuotteidesi markkinointiin. Varaa aika jo kalenteriisi - ohjelman täydentyy myöhemmin. […]
-
Fast food & Café & Restaurant, Helsingin Messukeskus
FFCR on vakiinnuttanut asemansa ravintola-alan ehdottomana ykköstapahtumana vuosien varrella. Tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja inspiroitumaan Helsingin Messukeskukseen 21.-22. tammikuuta 2026. Tapahtuma […]
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
-
Webinaari: Ruoan ja maiseman kestävä tuotteistus Unkarissa – konkreettisia malleja paikallistalouden vahvistamiseen
Miten kansallispuisto voi toimia kestävän maatalouden mallialueena? Miten lyhyet ruokaketjut ja paikallinen jalostus voidaan rakentaa niin, että sekä luonto että paikallistalous hyötyvät? Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä […]
10 tapahtumat found.