-
Elintarvikkeiden jalostus asiakastarpeet huomioiden -webinaari
Ohjelma 12.11.2025 klo 13-15 Tilaisuuden avaus ja KASVUUN-hankkeen esittely, Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset Elintarvikkeiden jalostus asiakastarpeet huomioiden, tutkimusjohtaja Suvi Luoma Foodwest Oy Yrittäjän […]
-
Suomalainen ruoka maailmalle – tule mukaan rakentamaan ruokatulevaisuutta, Lahti
Lahden Tiedepäivässä 13.11.2025 klo 9-10.30 keskitytään tänä vuonna ruokaan ja sen vientiin. Tapahtuman avaa klo 9.00 Helsingin yliopiston emeritusprofessori Juha Helenius puheenvuorollaan ”Fossiilitalouden jälkeinen kestävä ruokajärjestelmä” (Mukkulankatu 19, […]
-
Kalaparlamentti: Tietoisku elintarviketiloista, Teams
Miten kalastaja voi kehittää kalan myyntiä ja kalatuotteiden valmistusta? Voiko oman kalankäsittelytilan perustaa? Mihin kaikkeen tarvitaan elintarvikehuoneisto – ja mitä eroa on rekisteröidyllä ja hyväksytyllä […]
-
Ruokahankinnat Natoon – mahdollisuudet suomalaisille elintarvikealan yrityksille, Salo
NATO:n logistiikka- ja hankintavirasto NSPA (NATO Support and Procurement Agency) kilpailuttaa vuosittain ruokahuoltosopimuksia kymmenien miljoonien eurojen arvosta. Samalla useiden jäsenmaiden asevoimien ruokahuolto on osittain ulkoistettu yksityisille toimittajille, […]
-
ETS: Vienti vetämään – millaisin eväin kansainvälisille markkinoille?: Kansainvälistymisen mahdollisuudet ja haasteet, Teams
Suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kansainvälistymiselle on asetettu kovia odotuksia. Mahdollisuuksia onkin olemassa, mutta yksin on vaikea lähteä kansainvälisten markkinoiden valloitukseen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja jakamaan […]
-
Elinvoimaa ja erikoistuotteita viljojen viljely- ja jalostusketjusta, Nurmes
Mitä ainutlaatuisia tuotteita syntyy itäsuomalaisesta rukiista ja muista viljoista? Kuinka löytää varmuutta oman tilan kannattavuuteen heilahtelevassa viljamarkkinassa? Miten voimme yhdessä kehittää viljaketjun toimintaa ja lisätä […]
-
Jukolan Juusto -hackathon, julkistuswebinaari
Mihin sinä hyödyntäisit laadukasta kotimaista heraa? Jukolan Juusto, FinFoodNet-hanke ja BioBoosters yrityskiihdyttämö etsivät hackathonilla toimijaa, joka voisi hyödyntää juuston valmistuksen sivuvirtana syntyvää heraa, vaikkapa uuden […]
-
AFL – mocktailit ja cocktailit, Oulu
Tervetuloa tilaisuuteen, jossa kehitetään ainutlaatuisia juomia paikallisista raaka-aineista. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, inspiroitua ja kokeilla uutta. Toivomme runsasta osallistumista sekä ravintoloiden että tuottajien puolesta – […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja: Lähi- ja luomuruoan käytön kehittyminen julkisissa ammattikeittiöissä ja sen aluetaloudelliset vaikutukset
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu syksyllä 2025. Webinaarisarja on kaikille avoin eikä vaadi rekisteröitymistä. Tervetuloa kuulolle teamsiin. Kaikkien lähetysten linkit ja tarkempaa tietoa Luomuinstituutin verkkosivuilla. Webinaarit tallennetaan […]
-
Suunnistus tulevaisuuteen: Maatalousyritysten teknologiaratkaisut – mikä kestää aikaa ja joustaa muutosten pyörteissä? -työpaja, Ylihärmä
Maatalousalalla teknologia kehittyy nopeasti, mutta mitkä ratkaisut kestävät aikaa ja tukevat yrittäjien taloudellista menestystä myös tulevaisuudessa? Tilaisuudessa syvennymme maatalousyritysten teknologisiin ratkaisuihin ja keskustelemme niiden tarjoamista […]
10 tapahtumat found.