Ruokayrittäjän talvipäivät / Vinterdagar för livsmedelsföretagare, Pöytyällä Varsinais-Suomessa
Tervetuloa Ruokayrittäjän talvipäiville 2025 Pöytyälle Kaidanojan Kartanon ihaniin puitteisiin! Tekoälyyn, vastuullisuuteen, sivuvirtoihin ja tarjousosaamisen teemoihin keskittyvä erikoistapahtuma on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille kehittymishaluisille […]
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 2
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
Sparrningseftermiddag inför FM i Mathantverk 2025, Egentliga Finland
Hej du som är livsmedelsföretagare och intresserad av mathanverk i Egentliga Finland! Är du intresserad av att delta i FM i Mathantverk-tävlingen på hösten 2025 […]
Osta ja myy – toimivat jakelukanavat -webinaari, Etelä-Savo
Maatilayrittäjä tai elintarvikejatkojalostaja! Oletko kiinnostunut myymään tuotteitasi ravintoloille ja ruokapalveluyrityksille? Ravintola tai ruokapalveluyritys! Haluatko ostaa paikallisia raaka-aineita, elintarvikkeita suoraan tuottajilta tai valmistajilta? Tule webinaariimme 11.3.2025 klo 14-15. Webinaarissa […]
Erottuva elintarvike -työpaja: pakkausratkaisut, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Pori
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
Towards dynamic procurement of local food, virtual event
Towards dynamic procurement of local food in small towns is the theme for the workshop. With the support of procurement specialists, farmers and food producers […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 1
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Kaurabuusti-seminaari, Lahti ja etäyhteys
Kaurabuusti-seminaari on elintarvikealan yrityksille, alan kehittäjille ja sidosryhmille suunnattu maksuton tapahtuma, joka tarjoaa katsauksen kauran vientipotentiaaliin, kehitysnäkymiin sekä mahdollisuuksiin. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Tervetuloa! […]
Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit, Oulu (ja osin Teams)
Luonnontuoteyritys ja kerääjä – tule esittelemään ja maistattamaan omia raaka-aineita ja luonnontuotepohjaisia elintarvike- ja ruokatuotteitasi ravintoloille. Keittiömestari ja ravintolan edustaja – tule tutustumaan alueen luonnontuoteraaka-aineisiin, -jalosteisiin ja […]