Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • helmikuu 2025
  • ti 11
    ti 11. helmikuun @ 09:15 - 11:00

    Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams

    Järjestämme luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksiä käsittelevän tilaisuuden tiistaina 11.2.2025 klo 9.15–11.00 Teamsissa. Ensimmäisessä kokoontumisessa käydään teemakokonaisuutta läpi nykytilan ja lähitulevaisuuden osalta sekä tunnistetaan jatkokäsittelyyn […]

  • ti 11
    ti 11. helmikuun @ 14:00 - 15:00

    Vinkkejä suoramyyntiin -webinaari, Etelä-Savo

    Maatila tai elintarvikejatkojalostaja, suunnitteletko suoramyynnin aloittamista tai olet jo aloittanut suoramyynnin, mutta haluat kehittää omaa toimintaasi? Tule kuulolle 11.2.2025 klo 14-15! Tässä webinaarissa saat vinkkejä […]

  • ti 11
    ti 11. helmikuun @ 16:00 - 17:30

    Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana ruoat ja koristelu

    Webinaarisarjassa kerrotaan, miten matkailuyritykset voivat hyödyntää monipuolisesti luonnontuotteita. Webinaarisarjan vinkit sopivat erityisesti sellaisille matkailuyrityksille, jotka haluavat toiminnassaan tuoda esille luontoa ja luontolähtöisyyttä. Osallistua voi yksittäisiin […]

  • ke 12
    ke 12. helmikuun @ 15:00 - 20:00

    Makupaja – Lähituotteilla makua kansainväliselle lautaselle, Kuopio

    Syömistottumukset monikulttuurisessa Suomessa ovat muuttumassa: asiakkaat kaipaavat uusia makuja, kestäviä valintoja ja paikallista alkuperää. Makupaja tarjoaa osallistujille tilaisuuden kokeilla luovasti kansainvälisiä reseptejä ja pohjoissavolaisia raaka-aineita. Osallistumalla […]

  • to 13
    to 13. helmikuun @ 10:00 - 12:00

    Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Myynti ja markkinointi, osa 1, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo

    Tule tutustumaan avomaalla tuotettavien vihannesten ja muiden erikoiskasvien myyntiin ja markkinointiin. Luento jatkuu 20.2 pidettävällä toisella myynnin ja markkinoinnin koulutuksella. Voit kuitenkin osallistua myös vain […]

  • to 13
    to 13. helmikuun @ 13:00 - 14:00

    Kestävyysraportointi- ja yritysvastuudirektiivi -webinaari

    Valmistaudu tulevaisuuteen – EU:n uudet direktiivit muuttavat yritysvastuun pelisäännöt! EU:n kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) ja yritysvastuudirektiivi (CSDDD) tuovat mukanaan merkittäviä muutoksia yritysten toimintaan. Mitä nämä säädökset tarkoittavat […]

  • pe 14
    pe 14. helmikuun @ 12:00 - 15:00

    Eväitä ruokamatkailun kehittämiseen, Ruokolahti

    Tervetuloa Eväitä ruokamatkailun kehittämiseen -tapahtumaan Ruokolahdelle STEP-koulutuksen tiloihin ystävänpäivänä 14.2.2025 klo 12-15. Ruokamatkailun tulevaisuus Saimaan sydämessä – inspiroidu uusista ideoista, verkostoidu alueen ammattilaisten kanssa ja […]

  • ti 18
    ti 18. helmikuun @ 16:00 - 17:30

    Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana juomat ja koristelu

    Webinaarisarjassa kerrotaan, miten matkailuyritykset voivat hyödyntää monipuolisesti luonnontuotteita. Webinaarisarjan vinkit sopivat erityisesti sellaisille matkailuyrityksille, jotka haluavat toiminnassaan tuoda esille luontoa ja luontolähtöisyyttä. Osallistua voi yksittäisiin […]

  • to 20
    to 20. helmikuun @ 09:30 - 15:00

    Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen Kainuussa

    Tervetuloa elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjät ja kehittäjät tapaamiseen! Aika: 20.2.2025, klo 9.30 - 15 Paikka: Vaarantalo, Halmetmäentie 2 a, Paltamo, Kainuu Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen […]

  • to 20
    to 20. helmikuun @ 10:00 - 12:00

    Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Myynti ja markkinointi, osa 2, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo

    Tule tutustumaan avomaalla tuotettavien vihannesten ja muiden erikoiskasvien myyntiin ja markkinointiin. Luento on jatkoa 13.2 pidetylle myynnin ja markkinoinnin koulutuksella. Voit kuitenkin osallistua myös vain […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään