Luonnontuotepäivät Oulussa

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa 13.-14.11.2024. Päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat Seminaarissa tarkastellaan mm. luonnontuotteiden tuomaa sisältöä ja mahdollisuuksia […]

Kestävyys & tuotekehitys -webinaari

Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla?  Tapahtumassa käsitellään kestävän kehityksen periaatteita ja käytännön toimia. Puhumme kestävästä raaka-aineiden valinnasta sekä hankinnasta ja toimitusketjun läpinäkyvyydestä ympäristövaikutusten huomioimiseksi […]

SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja

Tervetuloa SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen Ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, […]

Vientiyritysten yhteinen tapaaminen Jyväskylässä

Kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset - tervetuloa Jyväskylään 14.11.! Sanoista tekoihin, kootaan voimamme, yhdistetään osaamisemme ja tehdään Suomen ruokaviennin kasvusta totta. Pääsemme yhdessä suunnittelemaan tulevia vienninedistämisen […]

Etäkahvit: Uusi pakkausjäteasetus, Varsinais-Suomi

Tervetuloa etäkahveille torstaina 14.11.2024 klo 13.00-13.25! Ympäristöneuvos Tarja-Riitta Blauberg Ympäristöministeriöstä tulee kertomaan uudesta pakkausjäteasetuksesta. Etäkahveilla saat kuulla pakkausjäteasetuksen sisällöstä, voimaantulosta ja sen vaikutuksista elintarvikeyrityksiin sekä […]

Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä

Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen. Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle […]

Jäätelöpäivä yrityksille, Häme

Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa, Hämeenlinnassa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, […]